Vasárnap Kocsis Mátéra esett a választás, hogy "átlásson". Most éppen egy újabb Gyurcsány-összeesküvést "leplezett le".  2014-ben a “Bajnai-Gyurcsány-Mesterházy hármas játszott éppen előválasztásosdit” akik közül végül utóbbi indult közös miniszterelnök-jelöltként, 2018-ban pedig koordinált indulásnak nevezték stratégiájukat, de ugyanez volt a módszer. Most éppen előválasztásnak hívják

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Szánalmas! Csak ennyire fussa Flinkenstein nélkül???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Nessy: Meg kell szokni- most már csak Gyurcsány. Hiszen dübörög a választási kampány.Gyurcsánynak meg most van 1 millió szavazója.Nem kicsit lehet a gatya sárga.
Csizmás Kond
@Clavigo: ...miből gondolod hogy félnem kéne ?
Nessy
@kereső: Lehet, hogy kapunk valami vásárlási utalványt tavasszal. Meg már novembertől zengenek a fanfárok a februári két heti "13. havi nyugdíjról"! Talán, ha félmillió lenne a nyugdíjam, kicsit meghatódnék. De ennyiért nem érek rá!
Eladott Ország
"Érvük nincsen már, és annyira féltik a redvás, megrongyolódott hatalmukat, hogy nem marad más, mint hergelni az embereket. Ebben egymásra ígérnek a kétes módszerekkel egzisztenciát teremtett, a népen élősködő Kocsisok, Kósák, Rogánok, Gulyások, Semjének – élükön Orbánnal. Ebből akarják fenntartani a luxusukat. Természetesen a pénzünkből. A hívek és hívők megtartásáért muszáj működtetni a gyűlölet propaganda gépezetét."
cdn.shortpixel.ai/client/q_lossy,ret_img,w_956,h_572/https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2019/09/gy%C5%B1l%C3%B6l%C3%BAj.jpg
CsipkeRózsa
Orbán jutalmazza az embereit, ha Gyurcsány nevével összehozható témát mondanak, írnak.
simmering73
Tudod hol látsz át? Az ereszcsatornán. Egyik végén bekukucskálsz a másik végén meglátod a Józsit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.