Vasárnap Kocsis Mátéra esett a választás, hogy "átlásson". Most éppen egy újabb Gyurcsány-összeesküvést "leplezett le".  2014-ben a “Bajnai-Gyurcsány-Mesterházy hármas játszott éppen előválasztásosdit” akik közül végül utóbbi indult közös miniszterelnök-jelöltként, 2018-ban pedig koordinált indulásnak nevezték stratégiájukat, de ugyanez volt a módszer. Most éppen előválasztásnak hívják

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Szánalmas! Csak ennyire fussa Flinkenstein nélkül???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
...egyre inkább hiszem, hogy Gyurcsány csak egy kihasználható kelekótya balek...a felesége meg annak családja et brancs akik hátulról nyomatnak...
kereső
Szánalmas! Csak ennyire fussa Flinkenstein nélkül???
Nessy
Kocsis Máté politikai tisztánlátása egyre élesebb, ahogy jön 2022. Sorost kifelejtette? Helytelen! Pedig már úgy megszoktam! "Soros, Brüsszel Gyurcsány!"
kereső
@Nessy: Meg kell szokni- most már csak Gyurcsány. Hiszen dübörög a választási kampány.Gyurcsánynak meg most van 1 millió szavazója.Nem kicsit lehet a gatya sárga.
Csizmás Kond
@Clavigo: ...miből gondolod hogy félnem kéne ?
Nessy
@kereső: Lehet, hogy kapunk valami vásárlási utalványt tavasszal. Meg már novembertől zengenek a fanfárok a februári két heti "13. havi nyugdíjról"! Talán, ha félmillió lenne a nyugdíjam, kicsit meghatódnék. De ennyiért nem érek rá!
Eladott Ország
"Érvük nincsen már, és annyira féltik a redvás, megrongyolódott hatalmukat, hogy nem marad más, mint hergelni az embereket. Ebben egymásra ígérnek a kétes módszerekkel egzisztenciát teremtett, a népen élősködő Kocsisok, Kósák, Rogánok, Gulyások, Semjének – élükön Orbánnal. Ebből akarják fenntartani a luxusukat. Természetesen a pénzünkből. A hívek és hívők megtartásáért muszáj működtetni a gyűlölet propaganda gépezetét."
cdn.shortpixel.ai/client/q_lossy,ret_img,w_956,h_572/https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2019/09/gy%C5%B1l%C3%B6l%C3%BAj.jpg
CsipkeRózsa
Orbán jutalmazza az embereit, ha Gyurcsány nevével összehozható témát mondanak, írnak.
simmering73
Tudod hol látsz át? Az ereszcsatornán. Egyik végén bekukucskálsz a másik végén meglátod a Józsit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.