A pártcsalád alapszabály-módosítási terve keltett nagy felháborodást kormánypárti körökben.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Érdekes, amikor kormányunk módosítja rendszeresen a jogszabályokat, esetenként visszamenőleg, senkit nem kérdezve, az természetes számukra!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: most sem tudod mit habogtál össze-vissza...a néppárt csak egyik párttagja a zuniónak nagyokos...
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: már hogyne tudnám...csak ha kiváltok, annak a pár félcédulásnak aki a frakciótokat alkotja,külön annyi súlya sem lesz.mint a lepkefingnak!!! érted, semmire nem lesz semmi befolyásotok...nem zsarolhatjátok tovább a néppártot...egyenesen átnéznek majd minden böfögéseteken...
RonaGyuri
no erre kellen azt mondani neki, hogy a felmondása elfogadva! =))
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: ...miaz hogy kiváltok...a fidesz nevében mondta nem az enyémbe Pali...miket zagyválsz itt ismét ?
Amúgy az egész néppárt a zunióval az élen egyre jobban megtagadja a kezdeti elveit...ott van pl az írd alá szervezkedés amit amikor megvolt az aláírás egyszerűen kihátráltak a kezdeményezés mögül, holott épp a néppárt az aki az európai nemzeti érdekeket kéne képviselje ugyanis ez a szlogenje " „azoknak a jobbközép politikai szervezeteknek a családja, melyek gyökerei mélyen visszanyúlnak az európai kontinens történelmébe és civilizációjába, ugyanakkor már a kezdetekben úttörő szerepet játszottak az európai projektekben”...szóval egy nagy rakás hazugság az egész egylet.
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: az egész politika az...ebben egyetértünk... utálom a politikusokat kivétel nélkül...de azokat jobban ,akik keresztbe tesznek nekem...
Nyírfa
Már megint levelet írt?... Szemtől szembe nem megy, igaz? Nem tudsz riposztozni, nincsenek érveid, nincs előtted előre gyártott szöveg - megértem. Pláne, hogy a mai napig nem épültél fel abból a bizonyos vitából.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.