Orbán Viktor Manfred Webernek írt levelet erről. 

A tervezett alapszabály módosítás elfogadása esetén a Fidesz kilép a néppárti frakcióból, az ugyanis a kormánypárt  szerint az alapszabály változtatása kizárólag arra lenne alkalmas, hogy könnyebben kizárják a Fideszt a frakcióból.

Orbán kilép az EU néppárti frakciójából, ha megszavazzák az új alapszabályt

Orbán Viktor miniszterelnök a visegrádi országok (V4) miniszterelnökeinek online egyeztetésén a Karmelita kolostorban 2021. február 25-én. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Novák Katalin Facebook posztban számolt be erről, és sérelmezte azt is, hogy az alapszabályt visszamenőleges hatállyal léptetnék életbe. 

Mivel a jelenleg hatályos szabályok mellett nem tudták keresztülvinni a kizárásunkat, most a szabályokat akarják megváltoztatni – visszamenőleges hatállyal. Érdekes, hogy magukon nem kérik számon a jogelveket, a visszamenőleges hatály tilalmát. – írja Novák Katalin.

A levél és az erről szóló Facebook bejegyzés alább:

Elfogadhatatlan, hogy mialatt egész Európa élet-halál harcot vív a koronavírus ellen, amikor naponta ezrek halnak...

Posted by Novák Katalin on Sunday, February 28, 2021

66 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Novák ténsasszonyság zokon veszi a visszamenőleges jogszabály alkotást...:):) A hét vicce...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Pegero: Ő mondta! Én csak utaltam rá. Ne kend már Gyurcsányra azt is, amit orbán a külföldi diplomatáknak zengedezett el- igaz ellenzékben.De , ebben kivételesen tartja magát ehhez.
kereső
@Pegero:" Orbán Viktor kedden, a kormány kétnapos lovasberényi ülését követő sajtótájékoztatón így válaszolt arra az újságírói kérdésre, hogy csakugyan elhangzottak-e a neki tulajdonított mondatok, illetve hogy ez azt jelenti-e, nem mondott igazat. A kormányfő kifejtette: ma is azt mondja a külföldi diplomatáknak, ne ítéljenek abból, amit "szavai értelmezése révén tulajdonítanak a kijelentéseinek", ezzel ne törődjenek, "egyetlen dologgal törődjenek – és ezt mondtam akkor is – (...), hogy a tettek beszélnek"."- ez az ujsághir 2011.es.
kereső
@Pegero: Megtette, 2006-ban. Öszöd- ha nem emlékeznél rá.
Orbán meg nem azt ismerte be, hogy hazudott- hanem azt, hogy amit mond az nem azonos azzal, amit csinál.
kereső
@Pegero: Mer??? Nem találod a Gyurcsány szálat, azért lettél ilyen goromba??
kereső
@Pegero: Most, de tényleg, mit követtem el ellened, vagy orbán istened ellen, hogy igy "diskurálsz"??? Provokálsz??? Tedd azt, legfeljebb figyelmen kivül hagylak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.