Ezúttal tényleg értékelhető mennyiség jön Moszkvából.

Szijjártó Péter fényképpel igazolta a szállítmány érkezését Facebook bejegyzésében.

Szijjártó: Az eddigi legnagyobb orosz vakcina szállítmány indult el Budapestre

Fotó: Facebook

Moszkvától nem messze ezekben a percekben kezdődött meg az összesen 280 ezer adag vakcina előkészítése a szállításra. A 100 ezer adagnyi második és a 180 ezer első komponens berakodása hosszú órákat vesz igénybe, de még ma este megindulnak a kamionok Magyarország irányába.

- fűzte hozzá a miniszter. Magyarország január 22-én kétmillió adag, azaz egymillió ember oltására elegendő vakcinát vásárolt Oroszországtól.

Rövidesen elindul az eddigi legnagyobb orosz oltóanyag-szállítmány Budapestre! Moszkvától nem messze ezekben a...

Posted by Szijjártó Péter on Sunday, February 28, 2021

Mint ismeretes, a Szputnyik V oltóanyaggal  kapcsolatban sok kérdés felmerült, mivel az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) nem hagyta jóvá, sőt mint kiderült az orosz állam be sem adta engedélyeztetésre, pedig ezt állították, ami nem növelte a bizalmat körülötte. 

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

fideszes gyökér
Kevesebbet szállítottak mint ígérték. A második szállítmány több, mint az első. Egyből az az eddigi legnagyobb. Egyértelmű, hogy a gyagyás majom a. Putyint szopja, őszinte buzi a kisköcsög. Ahogy a magyarok kétharmada is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Tényleg igy kommentálta fel, mintha már eddig legalábbis millió számra érkezett volna a szputnyik. A 45 ezerhez képes tényleg a az eddigi legnagyobb. Sőt a 100 ezerhez képest is. Most tudnak számolni, nem útgy mint a vakcina áránál. Ottan a 9 ezer Ft több, mint a 18,5 ezer Ft. Az ő szemszögükből mindenképpen- hiszen a 3,5 millió Moderna 31,5 milliárd- és ugye ennyivel kevesebb jönne támogatásként, aminek meg már meg van a helye. Továbbra is finanszirozni kell a habonyujságokat, terjeszteni a hazugságokat az eu-ról, az eu pénzén. ( csak az elmult évben a délvidéken terjesztett habonymédiát 4,5 milliárdal támogatta a kormány).
ómió
A jövőre érkező brüsszelit meg "hívja le" a Karigeri!
volvós
...csak nehogy útközben esetleg egy baráti országba lepakolják ajándékként !!
istván irén
Vajon ezért mennyi lóvét kapsz zsebbe? te rohadt rühes görény
Kookas
@balos: nem tiéd hanem az enyém!!!
134.bátor
Lenne egy kèrdèsem az ide îrogató fidesz fanokhoz. Ha ez a vakcina èlelmiszer lenne,ès nem kapna engedèlyt a forgalmazásra,vajon megvennèk,ès megennèk??? A kînaira is vonatkozik a kèrdès! Mindegyikre,amire nincs EU engedèly!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.