Ezúttal tényleg értékelhető mennyiség jön Moszkvából.

Szijjártó Péter fényképpel igazolta a szállítmány érkezését Facebook bejegyzésében.

Szijjártó: Az eddigi legnagyobb orosz vakcina szállítmány indult el Budapestre

Fotó: Facebook

Moszkvától nem messze ezekben a percekben kezdődött meg az összesen 280 ezer adag vakcina előkészítése a szállításra. A 100 ezer adagnyi második és a 180 ezer első komponens berakodása hosszú órákat vesz igénybe, de még ma este megindulnak a kamionok Magyarország irányába.

- fűzte hozzá a miniszter. Magyarország január 22-én kétmillió adag, azaz egymillió ember oltására elegendő vakcinát vásárolt Oroszországtól.

Rövidesen elindul az eddigi legnagyobb orosz oltóanyag-szállítmány Budapestre! Moszkvától nem messze ezekben a...

Posted by Szijjártó Péter on Sunday, February 28, 2021

Mint ismeretes, a Szputnyik V oltóanyaggal  kapcsolatban sok kérdés felmerült, mivel az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) nem hagyta jóvá, sőt mint kiderült az orosz állam be sem adta engedélyeztetésre, pedig ezt állították, ami nem növelte a bizalmat körülötte. 

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Tényleg igy kommentálta fel, mintha már eddig legalábbis millió számra érkezett volna a szputnyik. A 45 ezerhez képes tényleg a az eddigi legnagyobb. Sőt a 100 ezerhez képest is. Most tudnak számolni, nem útgy mint a vakcina áránál. Ottan a 9 ezer Ft több, mint a 18,5 ezer Ft. Az ő szemszögükből mindenképpen- hiszen a 3,5 millió Moderna 31,5 milliárd- és ugye ennyivel kevesebb jönne támogatásként, aminek meg már meg van a helye. Továbbra is finanszirozni kell a habonyujságokat, terjeszteni a hazugságokat az eu-ról, az eu pénzén. ( csak az elmult évben a délvidéken terjesztett habonymédiát 4,5 milliárdal támogatta a kormány).
ómió
A jövőre érkező brüsszelit meg "hívja le" a Karigeri!
volvós
...csak nehogy útközben esetleg egy baráti országba lepakolják ajándékként !!
istván irén
Vajon ezért mennyi lóvét kapsz zsebbe? te rohadt rühes görény
134.bátor
Lenne egy kèrdèsem az ide îrogató fidesz fanokhoz. Ha ez a vakcina èlelmiszer lenne,ès nem kapna engedèlyt a forgalmazásra,vajon megvennèk,ès megennèk??? A kînaira is vonatkozik a kèrdès! Mindegyikre,amire nincs EU engedèly!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.