A rendező a Facebook-oldalán reagált arra, hogy szombaton megjelent a rendelet az örökbefogadás új szabályairól.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gyurka80
Nem robika a kormány csak azt szeretné elkerülni, hogy te és társaid se@uális eszköznek használhassák a gyerekeket! Érdekes, hogy ahol 2 férfi a "szülő" ott fiúgyerek van vajon miért?
teuton57
@Gyurka80: Ezt a baromsagot magad talaltad ki, vagy cedularol masoltad ide? Ha olvasni tudnal, akkor tudomanyos tanulmanyokat olvassal az örökbefogadasrol! Több is született rola, egyetemek tudosai keszitettek hosszu evek megfigyeleseire alapozva. A megallapitas lenyege, hogy a homoszexualis/leszbikus szülök nevelt gyerekei alacsonyabb mertekben lesznek homoszexualisak/leszbikusak mint a heteroknal, de több szeretetet kapnak, kiegyensulyozottabbak, egeszsegesebbek es intelligensebbek! Ezert pl. a nemet igazsagügyi es csaladügyi miniszterium mar 15 evvel ezelött tamogatta az ilyen örökbefogadast. Nem a nevelöszülök nemi identitasa, hanem a gyerekeknek adott szeretet-gondoskodas szamit. 20as IQ alatt ezt persze nem lehet felfogni.
Lepényleső
...el a kormány dönti,- s az fogja bemutatni aki csatornán tud mászni?
Gyurka80
@teuton57: Csak nem érintett vagy?A német libernyák dumádat tarts meg magadnak!
csipetke
@Gyurka80: Erre csak azt tudom mondani,hogy ki mint él,úgy ítél. Nem vagyok oda a melegekért,de amióta gyerekeim vannak,és belegondoltam,mi lenne,ha bármelyik az lenne,nyilván elfogadnám,mert különben elveszteném. Én toleráns vagyok velük,az viszont szomorú,hogy a kormány ilyen kirekesztő.Egyébként a melegek szüleinek 99%-a hetero,és a melegek által nevelt gyerekek is heterók. Itt volt Terry Black esete,aki egy testvérpárt nevelt fel,akiknek az anyja pornószínésznő volt,és kutyával,lóval,meg ki tudja még kivel mivel csinálta.Közben gyerekeket potyogtatott a világra,úgy emlékszem 8-at, mind intézetbe került. Szerinted hol voltak a gyerekek jobb helyen?
Gyurka80
@csipetke: A képed alapján, már unokád is lehet(ne), csodálkozom a toleranciádon.A Terry nevelt gyerekeinek anyját összekevered mással.A terry azokra a gyerekekre csak adósságot hagyott amikor meghalt.
csipetke
@Gyurka80: Igen két unokám is van,bár ez nem függ össze a témával.Azt se értem,hogy a kornak mi köze a toleranciához.
Terry Black daganatos beteg lett Németországban,asszem ott is halt meg,a nevelt gyerekei most itthon vannak a barátainál,és az adósságát is rendezték,ahogy olvasom.A gyerekek anyjának olvass utána, egy pornós ribi volt,akinek mindegy volt,hogy állat,vagy ember,akivel filmezték. Terry szépen nevelte őket még meg nem betegedett
csak úgy....
@Gyurka80: tibi-tibi! néked csak a buzulás jár abba a buta buksidba..
Nessy
@csipetke: Ahogy az alkoholista szülők gyerekei is nem egyszer absztinensek lesznek. Amit nem igazán fogadnak el sokan! Úgy könyvelik el a gyereket, ha alkoholista volt az apja, ő is az lesz. És még ha nem is úgy van, akkor is úgy kezelik. Ez a homofóbia most divatos téma lett. Aztán egyszer csak előkerülnek Istennek vandál állatkái, akik erőszakkal akarják az egész problémát kezelni, aminek beláthatatlan következményei lehetnek.
Nessy
@csak úgy...: Mint Móricka! Csak neki ez jut eszébe.
Gyurka80
@csipetke: Ha nem érted az a te bajod!
Gyurka80
@csak úgy...: Mindenki magából indul ki!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.