Nagy kérdésözön várható az országgyűlésben.

A képviselők a kormány tagjainak tehetnek fel azonnali kérdéseket és kérdéseket ma az Országgyűlésben az MTI híre szerint.

Az előző héten kezdődött kétnapos ülés zárónapja délelőtt 11 órakor a polgári nemzetbiztonsági szolgálatok ünnepnapjára emlékezéssel, majd napirend előtti felszólalásokkal kezdődik.

A kormány tagjait kérdezhetik az országgyűlési képviselők ma a Parlamentben

Fotó, címlapkép: Illusztráció/pixabay.com CCO

Ezt követően a kérdésekre másfél óra, az azonnali kérdésekre és válaszokra pedig hatvan perc áll rendelkezésre.

Az Országgyűlés előző hétfőn elfogadta a koronavírus-világjárvány elleni védekezésről szóló törvényjavaslatot, felhatalmazva ezzel a kormányt a veszélyhelyzetben alkotott rendeletei hatályának meghosszabbítására.

Forrás: MTI

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
És a bábeli zűrzavar folytatodik, Márai szavai szerint is
.
"És ha eltűnnek a kommunisták, jönnek majd a félművelt sunyi parasztok."
Horizont
"MÉG EGY IGAZI ALKOTMÁNYBÍRÓSÁG TAGJA VOLT 1990-1999 KÖZÖTT VÖRÖS IMRE"
Írt egy tanulmányt. Figyelemre méltó.
jelen.media/interju/mesterterv-es-slamperaj-a-kulonleges-jogrend-vilaga-1408?fbclid=IwAR1wlNvO_4TfAo4cuKO-aAsJ2ty-upbBGcxj348EOwog3A8mK7mdcP2D3hE
"A hatályban lévő rendkívüli jogrendek közül melyik alkotmányos?
Egyik sem. Már a veszélyhelyzet kihirdetése sem volt alkotmányos, ugyanis azt az alaptörvény elemi csapásra és ipari balesetre vonatkozóan említi. A A járvány egyikhez sem sorolható."
"Ezért kellett a kormánynak a veszélyhelyzet, mert arra hivatkozva eltérhetnek törvényektől, vagy éppen alapjogokat korlátozhatnak."
"...ami most zajlik, az puccs a puccsban?"
"Valahogy így lehetne mondani. Amikor tavaly azt írtam, első reakcióként, hogy a koronavírus Orbán Reichstagja, nem is sejtettem, mennyire beletrafálok. Még 2012-ben írtam meg azt a véleményemet, hogy államcsíny van folyamatban, amelyet a választási törvény megalkotásával lezártnak tekintettem, vagyis addigra kiépült az önkényuralom. Ennek a finomítása, alakítgatása zajlott 2020-ig, amikor rájöttek, hogy a rendeleti kormányzással a maradék parlamenti kötöttségektől is meg lehet szabadulni."
Szeretem az okos emberek véleményét.
Sajnos a Jelen csak előfizetőknek olvasható végig. De így is nagyon jó volt.
Sokkal nagyobb a baj mint ahogy én a kisember gondolnám.
Ezt írta a tanulmánya végén. Ijesztő.
"Az Alaptörvény 2020. decemberben elfogadott 9. módosításával azonban az Országgyűlés
többsége az Alaptörvényt igazította az alaptörvény-ellenes törvényekhez, holott az alkotmányok
funkciója ennek éppen az ellenkezője. Az országgyűlési többség így olyan, a klasszikus
parlamentáris demokráciától különböző másik, a végrehajtó, különösen a fegyveres végrehajtó
hatalom által dominált kormányzati rendszert hozott létre, amelyben az alkotmányosság
követelményként, problémaként fel sem merül."
sgl
@1984: "Az pedig a minimum lenne, hogy egy jól ismert (megfelelő reklámozással széles körben ismerté tett) oldalon össze lenne gyűjtve Orbán és a Fidesz(-KDNP) összes bűne a kezdetektől fogva."

Pont ezen molyoltam régebben és újra eszembe jutott, - pappér alapon sem árt bedobni postaládákba, ez pár 10 millából kijöhet,-
A fidesz összes hazugságát tényekkel alátámasztva pár mondattal cáfolni és a gazemberségeit névre bontva felsorolni élén a főgeczivel.
Képelenek a 2006 őszéről bemutatni hogy a fidesz csinállta állampuccsot akart Vona bevallotta a geczi őt kérte fel balhézzanak a jobberek a focihuligánokkal, nem volt csőd 2009-ben csak hitelválság, / 2011-ben valóba csődhelyzet volt a OV akkor hiívta vissza az IMF-et/ Hajdú Bét ügyet az OTP csinálta Csányival, az eü népszavazás eredménye a mai napi minden állampolgárnak 8000 ezer havi fizetés, a határon túli magyarok visszaélései, ukrán nyugdíj ésatöbbi de képtelen egy értelemes mondatot kommunikálni az ellenzék, a röhej amikor a geczi komcsizik a Parlamentben egy képviselőnek nem jut eszébe: OV pofázik a komcsi bölcsőben nőtt fel, Sorosozik mikor neki köszönheti a fidesz a létét, egyetlen kormány volt melynek minden tagja komcsipárti volt a fidesz 2010-es kormány ésatöbbi.
Ostoba segghülye ellenzékünk van !!
sgl
És a geczi:
„Megtanultam, hogy amikor esélyed van megölni riválisodat, akkor nem gondolkozol, hanem megteszed”
– mondta külföldi diplomaták előtt Orbán Viktor még 2007-ben.
sgl
@sgl: és ilyen szemlélet és hozzáállás ellenére az ellenzék meg símogatja a buciját ennek a magyar történelem legnagyobb gazemberének.
Ki a hülye??
Nyírfa
hvg.hu/elet/20201130_Ferenc_papat_nagyon_is_foglalkoztatjak_a_nok

Kommentár nélkül:

" „egyes fórumok arra használták fel a válságot, hogy meggyőzzék az embereket: a külföldieket kell hibáztatni a járványért, hogy a koronavírus alig több enyhe influenzánál, hogy hamarosan minden visszatér a régi medrébe, és hogy a védelmünk érdekében hozott intézkedésekkel már személyes szabadságunkat veszélyezteti a kotnyeleskedő állam.” Sok politikus feltehetően magára ismerhet ebben a felsorolásban.

Amikor arról kérdeztem Austen Ivereigh-t, hogy ez a spirituális útmutató mennyire politikai kiáltvány is egyben, nem hárítja a felvetést. A spirituális kiindulópont persze az, hogy a világ miképppen tud megnyílni Isten felé, és ez a találkozás a vallás szerint jó és könyörületes Istennel hogyan alakítja át a gondolkodásunkat a világról. „Amint felfedezzük a méltóságot, amely mindannyiunké, és elismerjük mások méltóságát is ennek a találkozásnak köszönhetően, akkor a társadalom, a politika, a gazdasági is másképp fog kinézni ennek eredményeként. Vagyis a spirituális rész összeolvad a politikaival, csakúgy mint az etikai rész a gazdaságival” – magyarázta a pápa szerzőtársa. "

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok