Nagy kérdésözön várható az országgyűlésben.

A képviselők a kormány tagjainak tehetnek fel azonnali kérdéseket és kérdéseket ma az Országgyűlésben az MTI híre szerint.

Az előző héten kezdődött kétnapos ülés zárónapja délelőtt 11 órakor a polgári nemzetbiztonsági szolgálatok ünnepnapjára emlékezéssel, majd napirend előtti felszólalásokkal kezdődik.

A kormány tagjait kérdezhetik az országgyűlési képviselők ma a Parlamentben

Fotó, címlapkép: Illusztráció/pixabay.com CCO

Ezt követően a kérdésekre másfél óra, az azonnali kérdésekre és válaszokra pedig hatvan perc áll rendelkezésre.

Az Országgyűlés előző hétfőn elfogadta a koronavírus-világjárvány elleni védekezésről szóló törvényjavaslatot, felhatalmazva ezzel a kormányt a veszélyhelyzetben alkotott rendeletei hatályának meghosszabbítására.

Forrás: MTI

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1984
Ezt úgy kéne, hogy ne kapják meg előre a kérdéseket, hanem ott és akkor szembesülnének vele.
Egyből kisebb lenne a mellény és lenne nagy hallgatás, meg hápogás, meg ajvékólás!
Madácsi Pali
Előbb adjanak nekik igazságszérumot + hazugságvizsgáló gépre velük!
1984
@sgl: Sajnos az ellenzék még mindig nem érti, hogy mennyire fontos a kommunikáció.
Már régen létre kellett volna hozniuk egy internetes hírtévé csatornát, ami rendes tévéadáshoz hasonlóan felépített lenne, ahol a hírek igazak és ahol szembejön a valóság.
Lehet, hogy nincs mindenhol internet, de sokkal több helyen van, mint nincs és a hírek gyorsan terjednek jó társaságban :)

Az pedig a minimum lenne, hogy egy jól ismert (megfelelő reklámozással széles körben ismerté tett) oldalon össze lenne gyűjtve Orbán és a Fidesz(-KDNP) összes bűne a kezdetektől fogva.
ómió
És Jakab krumpliszsákot is beengedték?
tudode
És a bábeli zűrzavar folytatodik, Márai szavai szerint is
.
"És ha eltűnnek a kommunisták, jönnek majd a félművelt sunyi parasztok."
Nyírfa
hvg.hu/elet/20201130_Ferenc_papat_nagyon_is_foglalkoztatjak_a_nok

Kommentár nélkül:

" „egyes fórumok arra használták fel a válságot, hogy meggyőzzék az embereket: a külföldieket kell hibáztatni a járványért, hogy a koronavírus alig több enyhe influenzánál, hogy hamarosan minden visszatér a régi medrébe, és hogy a védelmünk érdekében hozott intézkedésekkel már személyes szabadságunkat veszélyezteti a kotnyeleskedő állam.” Sok politikus feltehetően magára ismerhet ebben a felsorolásban.

Amikor arról kérdeztem Austen Ivereigh-t, hogy ez a spirituális útmutató mennyire politikai kiáltvány is egyben, nem hárítja a felvetést. A spirituális kiindulópont persze az, hogy a világ miképppen tud megnyílni Isten felé, és ez a találkozás a vallás szerint jó és könyörületes Istennel hogyan alakítja át a gondolkodásunkat a világról. „Amint felfedezzük a méltóságot, amely mindannyiunké, és elismerjük mások méltóságát is ennek a találkozásnak köszönhetően, akkor a társadalom, a politika, a gazdasági is másképp fog kinézni ennek eredményeként. Vagyis a spirituális rész összeolvad a politikaival, csakúgy mint az etikai rész a gazdaságival” – magyarázta a pápa szerzőtársa. "

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.