A korlátozások ellen demonstráltak vasárnap a Hősök terén és a vajdahunyad váránál, de a rendőrség hamar véget vetett a csoportosulásoknak.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a február 28-án a fővárosban a Hősök terén, illetve a Vajdahunyad váránál tartott gyűlések kapcsán összesen 142 személlyel szemben tettek a rendőrök szabálysértési feljelentést, 4 embert pedig a helyszínen megbírságoltak. 

142 szabálysértési feljelentés és két előállítás a vasárnapi tüntetés mérlege

Fotó, címlapkép: Illusztráció/pixabay.com CCO

A két gyűlést – tüntetést – a 24.hu cikke szerint Gődény György ismert vírus-szkeptikus gyógyszerész és testépítő szervezte.

A rendőrség álláspontja szerint a Hősök terei gyülekezéssel kapcsolatban gyűlés szervezése és tartása miatt, illetve a Vajdahunyad váránál történt gyülekezés kapcsán gyűlés tartása miatt összesen két személlyel szemben közigazgatási eljárást kezdeményeztek. 

Emellett két főt állítottak elő a két gyűlés kapcsán: egyiküket a személyazonosság igazolásának megtagadása, egy másik személyt pedig az ellene kiadott szabálysértési körözés miatt.

Forrás: police.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
A szakállas görény kapott valamit?Arról nincs információ
NKF
Ez a görény is készül a jövő választásokra?A barátomat megbüntették,mert a maszkot az autóban
felejtette!Akkor a görénynek meg semmi?A szándékosság nem büntetendő?
jesz
bebizonyosodott, hogy félnek ettől a vírustagadó szarkeverő gődénytől...ha a yard nem tudta bevinni akárcsak pár órácskára, akkor nagy a fosás...

Nekem az jön le, hogy gődény nyerésre áll..az pedig a hatalomnak szopás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.