A Fidesznek elege lett abból, amit a Néppártban művelnek – fogalmazott Novák Katalin az InfoRádiónak.

Novák Katalin úgy beszólt, hogy most nem lennénk az Európai Néppárt helyében

Fotó: MTI/Miniszterelnökség/Kékesi Donát

Ahogy arról már írtunk, vasárnap Facebook posztban foglalkozott az üggyel Novák Katalin. A politikus most emlékeztetett, miközben egész Európa, köztük Magyarország is azzal küzd, hogy emberéleteket mentsen, és a legfőbb gond azt jelenti mindenki számára, hogy miként lehetne hatékonyan fellépni a járvánnyal szemben, addig

„a brüsszeli buborékban” – jobb híján – egyesek azzal vannak elfoglalva, hogy egy olyan eljárási szabályt szövegezgetnek, ami alapján a magyar kormányzó pártot fel lehessen függeszteni, vagy ki lehessen tenni.

A kormányfő szerint a Fidesz elhagyja az Európai Néppárt képviselőcsoportját, ha a frakció megszavazza az alapszabály-módosításról pénteken elfogadott rendelkezéseket. Orbán Viktor pártelnök erről levelet írt a Néppárt frakcióvezetőjének.

Novák Katalin, a Fidesz nemzetközi kapcsolatokért felelős alelnöke az InfoRádióban közölte: ha a párt kilép az Európai Néppártból, az nem jelenti szükségszerűen azt, hogy egy másik frakcióhoz csatlakozik.

Forrás: Infostart

Címlapkép: MTI/Miniszterelnökség/Kékesi Donát

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A közéletben nincsenek szentek, csak magukat szenteknek valló politikusok. Sőt, egyszemélyes kormány sehol nincs a világon, illetve ott igen, ahol a demokrácia annyi, mint tengernek a vízcsepp. Nálunk egyszemélyes országvezetés van. Mert a többi narancssárga mameluk csak báb. Többnyire olyan faragatlan, de mozgatható figura, mint Novák is. Ez a Novák banya egyre jobban hasonlít dagadtságban a vezérére. És az, hogy az ellenzék hatalomra tör, a legalapvetőbb törekvése minden ellenzéknek, nekik is az volt ellenzékben. Eszement idióta tyúk.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/67627842_655557884924122_2754405334863839232_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=3&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=8YVifaAo9pgAX9Kl6sY&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=cbb97dff72a2c01628828c4f0a47d03b&oe=60647C6B
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
ebben az a legszörnyűbb, hogy egy ilyen műveletlen repedtsarkú paraszt-luvnya komolyan azt hiszi, hogy beszólhat az EPP-nek!!! =))
Lepényleső
Brüsszel nem tesz semmi egyebet,csak alkalmazni próbálja azt amit e hely "működtetőitől" ellesett?
verőce21
Weber sohasem volt jellemes, egy karrierista senki…
Nehezen emészti meg az EB elnöki bukását. Népszerűségét azzal akarja növelni, hogy ilyen ostobaságokat mond, bár ő is tudja, hogy a Néppártnak nagyobb szüksége van a Fidesz létszámára, mint a Fidesznek a Néppártra.
csipetke
...és erre a Néppártban rögtön összefosta a bokáját mindenki...Nem értem,miért járatják le magukat még ennél is jobban?
@verőce21: Hát,orbánhoz képest még a szomszédom Guszti-kutyája is jellemesebb.Nem emlékszem olyan vezetőre,aki ilyen sokszor forgatta meg magán azt a köpönyeget,váltott elveket a saját kénye-kedve szerint.Nem véletlenül hívják Európában politikai szélkakasnak. Sajnos az ilyen ember egytől-egyig jellemtelen,és megbízhatatlan.Nem lehet tudni,hogy két nap múlva,ha másfelől fúj a szél,vajon milyen pollitikát fog folytatni.De amit most csináltak az egészségüggyel,vagy a vakcinákkal,az mindennek a leges-legalja. Ja,és hogy Weber ostobaságokat mond?Abban orbán verhetetlen.
csak úgy....
@verőce21: orbán sohasem volt jellemes, egy karrierista senki…

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.