Bárhogyan is végződik ez a nap ma van az egészségügy legsötétebb napja. A koronaválság csúcspontján, a kormány ámokfutása következtében, hacsak a dolgozók 10 százaléka is felmond, az brutális következményekkel fog járni. Az eddigi visszajelzésekből nem sok jóra számíthat a kormány. Volt olyan dolgozó, aki már aláírta, majd bement a munkaügyre, visszakérte. ás ott helyben széttépte […]

Forrás: olkt.net
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Bizony, bizony egy szép napon
.
----- Kis János: „Ez a tragédia személy szerint Orbán Viktor lelkén szárad”
magyarnarancs.hu/belpol/kis-janos-ez-a-tragedia-szemely-szerint-orban-viktor-lelken-szarad-234434
.
MN: Hová vezet?

KJ: Orbán ellenzékből megbuktatta az egészségügyi reformot „az egészség nem üzlet” demagóg jelszavával, kormányra kerülve pedig magára hagyta az egészségügyet. Tíz éven át a füle botját sem mozgatta, miközben folyamatosan zajlott a kórházi orvosok és szakápolók menekülése külföldre, a magánszférába vagy más szakmába, a maradék független sajtó pedig tele volt kórházi fertőzésekről, a sürgősségi ellátás katasztrofális állapotáról szóló beszámolókkal. A tények tagadásán kívül egyetlen dolog jutott az eszébe: centralizálni, centralizálni, és még jobban centralizálni. Volt egy jól szervezett tisztiorvosi hálózatunk, elismert szakemberekkel, laboratóriumokkal, önálló hatósági jogkörökkel. Az ÁNTSZ a saját szakmai normái szerint, autonóm intézményként működött. Sikeresen szétverték, a maradékát besorolták a humánerőforrás-minisztériumba. Maradt nekünk Müller Cecília, háta mögött két rendőrtiszttel.
------------------------------------------
.
Ha koldus, ha király -- sorsát senki nem kerülheti el!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
@Shikari: A kérdés az volt,hogy miért pont a járvány közepén kellett aláírniuk?Egyébként további 7000 dolgozó csak májusig marad.Van fogalmad,hogy akkor mi lesz?Ez az 5 ezer is sok,mert osztályokat zártak be
gina
Ha lenne halálbüntetés az egész kormányt és a fidesz bandát ki kellene végezni, nem érdemelnek mást, a saját népüket a halálba küldik.. aljas patkányok-- egy elmebeteg "Mein Kampfja" miatt
gina
@verőce21: És téged te elmebeteg az első hogy oda bezárnálak, agyhalott bunkó
verőce21
Már hogyne alakulnának ki várólisták, amikor asok kis cselekvőképtelen ispotály lerabolja az egészségügyi kasszát egy-egy betegségről, amit nem tudnak meggyógyítani, majd továbbküldik a beteget egy súlyponti kórházba!
Azok gyógyítsák meg, a maradék költségből? B@sznak meggyógyítani, már elnézést, inkább várólistára teszik. És ez így megy sorozatosan. Na így alakulnak ki a hosszú várólisták. Ha nem lennének a tehetetlen kiskórházak - műszerezetlen és kevésbé képzett orvosokkal -, akkor rövid úton, egyszerűen csak megműtenének, meggyógyítanának mindenkit, rövid időn belül. Híre sem lenne a sokszor többéves "várólistáknak".

Na ezért kell megszüntetni 40-45 db négyalapszakmás, matchbox kórházat az országban (a 143 kórházból), és egy csapásra megszűnnének a várólisták. És nem egy feneketlen kút lenne az egészségügy, ahol a betegeket küldözgetik egyik helyről a másikra, növelve a betegutakat és a gyógyulási időt!
Gazella
@Shikari: hazugság.. nem 95 °% irta alá.. Csak dobtak be egy számot. Sokkal többen nem irták alá.
csak úgy....
@Shikari: neked egyszer nagyon szar lesz orbán nélkül...,át kell majd magad megint szervezni,tibim , a te kisz múltad és a kisz jövöd és a munkusz unduruszod nem egy jó ajánló levél..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.