Az MSZP-s Harangozó Tamás a Parlamentben kérdezte meg, mit tervez tenni a kormány a lengyelhez hasonló utazási szabályok esetén, amire a pénzügyminiszter elmondta, először életeket kell menteni, és nem azzal törődni, hogy döntött Lengyelország.

(Forrás: hvg.hu)

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

istván irén
Ti úgy gondoljátok az életmentést, hogy a drága kínai szarral kísérleteztek rajtunk a pénzt meg ellopjátok, egy magasságban vagy Kósánkal
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
@Málna: Félre érthetném, mert félre magyarázzák.-
1984
Málna nem nő, hanem egy buzi. Mármint buzi buzi.
kulabombaafityiszre
@Málna: tegnap, 17:56
A kinai a legdrágább vakcina és a legszarabb.Persze ezt nem híreszteli a szarrágó péterke.
Megy a lopós buli ezerrel,csak te a szemellenződön keresztül nem veszed észre,esetleg tudod ,de trollként jól keresel.Azért írtam hogy az idősekkel kísérleteznek.Nem is lehetnene a kínait 60 év felettieknek adni,mert erre nem tesztelték.60 év felett az oltottság 0,63 %.Itt kinek adják 60 év felett 75-80 éves korig.Ez idős emberekkel való gyógyszer kísérletezés,aminek a bevételét valaki(k) megkapja a kinaiaktól.
Málna
@kulabombaafityiszre: Lehet a kínait 60 felett is adni. Honnan veszed, hogy nem? És azt, hogy a kínai a legszarabb vakcina?
kereső
@Málna": A KÍNAI OLTÁSI PROGRAM FŐKÉNT A 18-59 ÉVESEKNEK AJÁNLJA FEL A VAKCINÁT
A 3 és 17 közötti gyerekek számára is biztonságos a kínai védőoltás, állítja Yang Xiaoming, a Sinopharm egyik leányvállalatának elnöke egy péntek este megjelent tudósítás szerint. De azt is hozzátette, a 3-5 éveseknél rendkívüli figyelemmel kell követni azt, hogy miként reagálnak az oltásra, hiszen immunrendszerük még fejlődésben van. A 60 felettiek beoltását pedig célszerű megfontolni, náluk ennek alapvetően a klinikai adatok, és a vakcina készlet függvényében kell eldőlnie. "
Horizont
A SZALONNAZO.COM - on olvastam:

"Az az érzésem, hogy a DK vezetője a Fidesz legnagyobb kommunikációs balfogásaként fog bekerülni a jövendőbeli volt miniszterelnök életrajzába.
Vergődik a Habony-művek, ez nem vitás. Az eddigi csodafegyver sehogy nem akar működni, nem tudja a Fidesz észközpontja tematizálni a közbeszédet. Ez pedig nagyon nagy baj, mert amennyiben nem ők szabják meg, hogy miről beszéljenek az emberek – azt nem mondom, hogy miről gondolkodjanak, mert soha nem volt célja fideszéknek a választópolgárok gondolkodásra való ösztönzése -, akkor elveszítik azt a lépéselőnyt, ami ezidáig megvolt nekik.
Nem először mondom, de ismétlés a tudásnak az ő jóédes anyja: nem most kezdett el bukdosni a kormány, hanem régebben, az európai parlamenti választások idején. Azóta semmi nem úgy alakul, ahogy őfényessége megálmodta. Jó ideig szerencséje volt Orbánnak, mindig időben megérezte, merre kell fordulni. Aztán ez a szerencse elmúlt. Mostanra pedig a visszájára fordult. A rendszer azonban, amit a hatalma megtartásának érdekében kiépített, óriási. És ez azzal jár, hogy rettentően lomha, nehezen vált irányt, nagyon sok időt igényel, ameddig az éppen aktuális verset szavalja mindenki. Sokszor előfordul, hogy mire végigér a rendszeren a miheztartás, addigra már régen más az irány."
Igen ez tényleg érzékelhető!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.