Az MSZP-s Harangozó Tamás a Parlamentben kérdezte meg, mit tervez tenni a kormány a lengyelhez hasonló utazási szabályok esetén, amire a pénzügyminiszter elmondta, először életeket kell menteni, és nem azzal törődni, hogy döntött Lengyelország.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

istván irén
Ti úgy gondoljátok az életmentést, hogy a drága kínai szarral kísérleteztek rajtunk a pénzt meg ellopjátok, egy magasságban vagy Kósánkal
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Attól mentsen Isten, hogy a Varga Mihály és a kormány többi tagja "mentsen életeket" a szó szoros értelmében! Az eddigi járvánnyal kapcsolatos rendeletei a miniszterelnöknek, mint egyszemélyi felelősnek a rendkívüli felhatalmazás alapján, sok ember életébe került/kerül! Különösen a mai naptól! Nem ok nélkül nem rögzítik sehol, milyen vakcinát kapott a páciens, holott ez a jövőre nézve, ha emlékeztető oltásra kerülne sor, létfontosságú lenne!
Sámannus
@Málna: Félre érthetném, mert félre magyarázzák.-
1984
Málna nem nő, hanem egy buzi. Mármint buzi buzi.
kulabombaafityiszre
@Málna: tegnap, 17:56
A kinai a legdrágább vakcina és a legszarabb.Persze ezt nem híreszteli a szarrágó péterke.
Megy a lopós buli ezerrel,csak te a szemellenződön keresztül nem veszed észre,esetleg tudod ,de trollként jól keresel.Azért írtam hogy az idősekkel kísérleteznek.Nem is lehetnene a kínait 60 év felettieknek adni,mert erre nem tesztelték.60 év felett az oltottság 0,63 %.Itt kinek adják 60 év felett 75-80 éves korig.Ez idős emberekkel való gyógyszer kísérletezés,aminek a bevételét valaki(k) megkapja a kinaiaktól.
Málna
@kulabombaafityiszre: Lehet a kínait 60 felett is adni. Honnan veszed, hogy nem? És azt, hogy a kínai a legszarabb vakcina?
kereső
@Málna": A KÍNAI OLTÁSI PROGRAM FŐKÉNT A 18-59 ÉVESEKNEK AJÁNLJA FEL A VAKCINÁT
A 3 és 17 közötti gyerekek számára is biztonságos a kínai védőoltás, állítja Yang Xiaoming, a Sinopharm egyik leányvállalatának elnöke egy péntek este megjelent tudósítás szerint. De azt is hozzátette, a 3-5 éveseknél rendkívüli figyelemmel kell követni azt, hogy miként reagálnak az oltásra, hiszen immunrendszerük még fejlődésben van. A 60 felettiek beoltását pedig célszerű megfontolni, náluk ennek alapvetően a klinikai adatok, és a vakcina készlet függvényében kell eldőlnie. "

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.