Ez lesz most már a sztenderd válaszuk.

Reagált a Fidesz a le nem hívott nyugati vakcinákra: Gyurcsány!Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A DK-s Varju László arról beszélt a parlament hétfői ülésén, hogy Dobrev Klára, a DK EP-képviselője "lebuktatta" az Orbán-kormányt, és bebizonyította, hogy a kabinet nem hívta le a Nyugat-Európából leköthető oltásmennyiséget, ezzel emberi életeket kockáztatva.

"Az Orbán-kormány magyarok életével játszik, sőt gyilkossággal felérő bűnt követett el"

- fogalmazott. Hozzátette: Orbán Viktor döntése a "halált hozó ember" döntése és hazaárulás, ezért a kormányfőnek azonnal le kell mondania a tisztségéről.

Azt is bírálta, hogy a kormány döntése miatt az oltási igazolásban nem szerepel majd, kit, milyen vakcinával oltottak be. Szerinte ez lezárhatja a határokat a magyarok elől, és nehéz helyzetbe hozhatja a munka miatt ingázókat.

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára úgy reagált:

"nincs új az őszödi nap alatt, a Gyurcsány család hazudik".

Szerinte a képviselő olyan vakcinákról beszélt, amelyeket decemberben szállítanának le.

Azzal vádolta a baloldalt, hogy nagy erőkkel "beleállt" az oltásellenességbe, és aláássa a vakcinákkal kapcsolatos bizalmat, miközben politikusaik "sutyiban" maguknak azért beadatják az oltást.

"Hol van a baloldali felelőtlenség határa?" – tette fel a kérdést. Úgy értékelt: ahogyan az őszödi beszéd, úgy ez a viselkedés is beleég majd a magyarok emlékezetébe.

(MTI)

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@Nyírfa: "Ezt a szabadságot csak a természetben lehet megélni." - Egyetértek. Ezért említettem a falusi nyarakat a nagyszülőknél: az erdő, a patak, a források a környéken, a fürdő... Ez a telkem ma is megvan, ahová minden reggel és este - óramű pontossággal -, lejönnek az őzek 5-6 a patakhoz...

Én ma is ezt kerestem, amikor Pestről kiköltöztünk a Dunakanyarba...
verőce21
@Szeparepa2: Jó, hogy ideírod ezeket, mert így látják a népek, hogy az idegbeteg, labilis lipsikre nem szabad szavazni!
Nyírfa
@verőce21: Ezért hozakodtam elő a nénivel, előhoztad belőlem ezt az emléket. Apám bolondja volt a természetnek, rengeteget kirándultunk, mellettünk magasodtak az óbudai hegyek. Úgyhogy értelek. :) Légy boldog az új otthonodban!
verőce21
@Nyírfa: Óbudáról költöztem ki. Éppen azon a környéken laktunk, ahol most ti is... Azért nosztalgiázom néha, amikor hébe-hóba írod a mindennapjaidat...
Nyírfa
@verőce21: Csak életem első 20 évét töltöttem Óbudán, a párom másfelé ragadott. :)
De akkor emlékszel a Hajógyári sziget ősvadonjára, a csúcsra, amit telepakoltak trágyával a tehenek. :) A Római partra jártunk evezni - imádtam!
Most is szép helyen lakom, sok a fa, nekem ez nagyon fontos.
division
@verőce21: Vannak emberek, akik otthon, 8 elemit végezve tengetik egyedül mindennapjaikat, egyetlen örömük a propi, ahol jól beszólogathatnak büntetlenül másoknak. Le sem kell őket tojni. Nyilván hatalomra ne jussanak az ilyenek, mert akkor vége a népnek, országnak, pártszimpátiától függetlenül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.