A nemrég hetvenötödik születésnapját ünneplő Nagy Feró adott interjút a Mandinernek.

Nagy Feró: Drukkolok Orbánnak
Fotó: Facebook/Orbán Viktor

A még ma is aktív rockzenész a kormánypárti lapnak elmondta, nagyon megtisztelőnek érzi, hogy Orbán Viktor egy különleges pálinkával lepte meg a jeles évforduló alkalmából.

A karmelita kolostor kertjében áll pár fügefa, gyanítom, ez onnan lehet, nem véletlen, hogy ilyen keveset kaptam. Biztos, csak a legfontosabb embereknek jut belőle

- fogalmazott Nagy Feró.

Már nagyon rég nem csinál titkot az Orbánnal kapcsolatos szimpátiájából, de úgy véli, a miniszterelnök igazi rajongói általában kussolgatnak.

Valahol megértem, biztos félnek. Ha ugyanis nyilvánosan kiállnak mellette, olyan eszméletlen támadás éri őket a túloldalról, amit lelkileg nehéz feldolgozni. Korábban így voltam ezzel én is, de ma már kifejezetten élvezem

- fejtegeti a zenész.

Majd azt is elárulja, nem is Orbán Viktor a kedvenc politikusa, hanem Szijjártó Péter. 

Olyat még nem láttam, hogy egy külügyminiszter kiáll, és azt mondja egy másik, hazánkat vegzáló országnak, hogy elmentek ti a büdös francba. Mindig hajtogattuk, hogy békesség így, diplomácia úgy, miközben halálra gyaláztak minket. Ennek vége. Összességében tehát úgy látom, a kormány jól végzi a dolgát

- összegzett Feró.

Drukkolok Orbánnak. Nem akarok becsülgetni, de inkább pozitív gondolkodású vagyok, szóval bizakodom, csak legyen meg az ötvenegy százalék! Egyébként elszomorít: olyan szélsőséges baloldali nézetekkel találkozom, hogy olykor még én is megijedek. Dögölj meg, lelőlek, lámpavas

- fejezte ki nemtetszését, hozzátéve, ez számára nem demokrácia.

(Mandiner)

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Lefőtt a fügepálinka. A vén alkesz csótány már ott vedeli. De egy szar ember lettél.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gina
Egymáshoz való ez a két zsiros disznó. az ólban jobban mutatnának...Én is drukkolok hogy vágóhidon végezzétek
1984
Vajon felfogja ez a vén demens getzi, hogy Orbán sokkal, de sokkal rosszabb, mint anno azok, akik ellen "lázadt"?

Kádár és a külügyminisztere(i) a Nagy és Dicső Szovjetuniót tartották kordában és hozták létre a legboldogabb barakkot a keleti blokkban. Az volt a valami!
(és ezt most úgy írtam, hogy már akkor is magasról leszartam a pártpolitikát... mondjuk akkoriban jó rész kisdobos voltam, meg úttörő, de amikor be akartak szervezni a KISZ-be, beintettem: "Meg az anyád, az!"
Hát igen, sajnos elég korán kezdtem káromkodni. Iowa a hibás!!! Én ártatlan vagyok!!!)
Horizont
@Gyurka80: na súlyos a helyzet. Arra céloztam, hogy még nem hallottam, hogy ilyen seggnyalást csináljanak a baloldal mellett, senki felé. ja és már ők régóta képviselnek egy morált már a szocializmus alatt is amikor orbánod még a fasorba se volt. Sajnálom ha nem érted amit írtam. De semmi vész én jól elvagyok így is.
Gauntlet
Feró valaha a diktatúrák ellen énekelt, ma seggnyalásban jobb mint egy bidé. Életpályájája mehet a sutba!!
Gyurka80
@Horizont: Ha nem érted a te bajod! Az is seggnyalás, ha a másik oldalt szapulja állandóan.Igazad van NEM kellene egyikőjüknek sem véleményüket megosztani.DE a libernyák énekesek már régóta csinálják!
kulabombaafityiszre
Ferike megnőtt és a nemzet csótányából a nemzet patkánya lett.
Szép életpálya.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.