A Fővárosi Önkormányzat kollégái és önkéntesei csaknem tízezer tesztet végeztek el, a pozitív tesztek aránya 2,53 százalék lett, ami majdnem négyszerese a decemberi szűréskor talált pozitív tesztek arányának – közölte a Főpolgármesteri Hivatal hétfőn az MTI-vel.

Berobbant a harmadik hullám Budapesten
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Közleményük szerint február 18. és 27. között, két helyszínen folytatódott a főváros lakossági koronavírus tesztprogramja. A tesztelést budapesti lakcímmel vagy tartózkodási hellyel rendelkező lakosok kérhették.

A tesztelés eredményéről azt írták, a majdnem négyszeres pozitivitási arány azt jelenti, hogy a vírus itt van, nem lankadhat a figyelem, mindenkinek továbbra is be kell tartania a szabályokat a maszkviseléssel, távolságtartással, fertőtlenítéssel kapcsolatban.

Emlékeztettek, a Fővárosi Önkormányzat másodszorra szervezett ingyenes koronavírus szűrést: decemberben több mint ötezer tesztet végeztek el.

(MTI)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Azt lehet megállapítani a halálozási adatokból, hogy semmivel sem növekedett jobban a halálozási adatok száma, mint "békeidőben", csak tisztult a portfolió...
Azt hiszem, a gyógyszertárak forgalma a krónikus betegségek gyógyszereinek fogyásában csökkenő tendenciát fog mutatni a közeljövőben...

És már fókatenyésztésre se szerződjön senki az elkövetkező hónapokban...
Rockxy
feltalálták a fertőzöttséget.
hazug mocskos patkánybanda.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.