Toroczkai László pártelnök lesz a Mi Hazánk Mozgalom miniszterelnök-jelöltje a 2022-es országgyűlési választásokon – jelentette be Dúró Dóra elnökhelyettes hétfőn Budapesten, sajtótájékoztatón.

Toroczkai László is bejelentkezett a miniszterelnöki székért
Fotó: MTI/Mohai Balázs

Hangsúlyozta azt is, hogy mind a 106 egyéni körzetben állítanak jelöltet. Ezzel is jelezni kívánják, hogy szemben állnak az elmúlt 30 év politikájával, amit a nemzeti vagyon elherdálása és a szuverenitás visszaszorulása jellemzett – fűzte hozzá. "A Mi Hazánk Mozgalom értékelése szerint a balliberális tömb kormányzása Magyarország gyors halálát, míg a Fidesz kormányzása Magyarország lassú halálát jelentené" – fogalmazott a politikus.

A sajtótájékoztatón Toroczkai László pártja legfontosabb céljának a szuverenitás elvesztésével fenyegető államadósság-csapda elkerülését, illetve "a jelenleg nem létező" magyar nemzetgazdaság helyreállítását nevezte, a magyar emberek munkáján, illetve a magyar vállalkozások és a mezőgazdaság támogatásán keresztül.

Ez egyben azt is jelenti, hogy a Mi Hazánk az egyetlen párt ma Magyarországon, amely az alapvető kérdésekben hasonló álláspontot képviselő Fidesztől és a balliberális tömbtől eltérő utat képvisel – szögezte le, hozzátéve: a pandémia új világrend kialakításához vezet, a Fidesz és a balliberális tömb pedig "ugyanazt a bénultságot képviseli", ami a gazdagok gazdagodásához és a szegények további elszegényedéséhez, illetve az államok eladósodásához vezet.

Úgy vélte, ha folytatódnak a lezárások, akkor az államadósság olyan mértékű lesz, amelyet "nemcsak a gyermekeink, hanem még az unokáink is nyöghetnek".

A programjukról Dúró Dóra kifejtette, a Mi Hazánk az egyetlen párt, amely eltörölné a képviselők mentelmi jogát, írni-olvasni tudáshoz kötné a szavazati jogot, az oktatásban szegregálna, népszavazást tartana az uniós tagságról, betiltaná "az iskolai homoszexuális propagandát", hatályon kívül helyezné a trianoni békeszerződést, továbbá amely szerint létezik cigánybűnözés, és amely az általa vezetett településeken földosztásba kezdett.

Jelezte: azért választották március 1-jét a miniszterelnök-jelöltjük megnevezésére, mert ezen a napon választották kormányzóvá Horthy Miklóst.

Kérdésre válaszolva Toroczkai László arról beszélt, hogy a balliberális tömböt a Gyurcsány Ferenc által képviselt "magyar-, család- és emberellenes ideológia gyűri maga alá".

(MTI)

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Ahogy közeleg a választás, csak úgy bújnak elő a földből a bolondgombák.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
134.bátor
Úgy tudom,az OPNI egy volt ápolja is bejelentkezett miniszterelnöknek. Szerintem több esèlye van,mint ennek a faszkalapnak. Vègülis mindketten elmebetegek.
Nessy
Hiányzott, mint üveges tótnak a hanyatt esés!
namihami
Az ajánlószelvények leadhatók a Dunaparton, a (leendő) Szálasi téri Nyilas emlékmű melletti kivégzőhelyen.
rokker33
Igaza van!Egy pénzéhes kampósorrú zsidóban és egy hatalom mániás cigányban nem szabad megbízni. Csak Ő ezt így nem mondhatja ki,mert akkor rasszista fajgyűlölő cigány gyűlölő holokauszt támogató,pedig szerintem az Ő pártja a leghitelesebb a Jobbik kuka a déká kuka!Fidesz tolvaj cigány banda az is kuka!!!Nincs jobb és hitelesebb mint a Mihazánk!
Nyírfa
Dóra és Horthy és alapvető kérdésekben hasonló mint a fidesz...igen, ti együtt vagytok a nemzet alja.
Gazella
Mekkora retardált :D elöbb leszek kurfutár mint te miniazterelnök :D
Isten ments meg a gonosztól!
Nyírfa
@rokker33: Kibújt a szög a zsákból. Nem gondoltam rólad, de örülök, hogy nyíltan vállalod: tudod, az információ hatalom, általa minden a maga helyére kerül.
simmering73
Ahogy közeleg a választás, csak úgy bújnak elő a földből a bolondgombák.
rokker33
@Nyírfa: Mit vállalok azt hogy egy hazug szemkilövetős zsidónak és egy dagadt faszszopó cigánynak nem hiszek!!Már elmúltam 30 nem hiszek az ilyen politikai mesékben hogy jobban fogunk élni!A jobbikban nagyon csalódtam hogy ezekkel a tolvajokkal Gyurcsánnyal az mszp vel és a kommunistákkal szövetkeznek!Szavazok 22 ben de nem erre a korcs koalícióra. Ebből nem engedek!
Nyírfa
@rokker33: Azt csinálsz, amit akarsz. Hiszen már elmúltál 30. :) Zsidózhatsz, cigányozhatsz, szabad a vásár. Nyilván nem okoz gondot, ha kulturáltabb emberek nem tartanak igényt a társaságodra.
rokker33
@Nyírfa: nincs rá szükségem. Akik ismernek azok elfogadtak ilyennek. A többi hulladékkal nem foglalkozom vagy csak kinevetem őket!Nem számít pár idióta Fideszes vagy fecós vélemény a számomra.A kommentelők 90% a ostoba vagy Fideszes birka vagy dékás és mindig ugyanazok vitatkoznak. xD xD
rokker33
@Nyírfa: Még itt értelmes emberrel és érvvel nem találkoztam. Soha senki nem tudott olyat írni amivel megtudott volna győzni hogy Gyurcsány jó vagy a Fidesz rossz. Vagy köcsög lefizetett Fideszes vagyok vagy rasszista vagy ostoba,de soha senki nem tudott kettő egyszerű kérdésemre válaszolni. Miért szavazzunk Gyurcsányra és miért rossz a Fidesz ?Csak a fotel harcosok háborognak, de szavazni senki nem fog elnenni. ÉN IGEN!!GONDOLOM TE SE MOZDULSZ MAJD MEG 22 BEN !!Én haza megyek arra az 1 vasárnapra. Nekem megéti,de ti csak hőbörögjetek tovább!
Nyírfa
@rokker33: Egy jó tanács Az utolsó szamurájból: Nem gondol!
justhpeter
simmering73-mal (21:10) értek egyet. Már csak ez a futóbolond próbanáci hiányzik a sorból. Azt nem tudom, hogy mi lesz ha Viktor führere a választás elött elzárja a pénzcsapot és nem lesz miből működtetni az ugri-bugrit és a két óriásplakátot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.