Most három Hantai Simon- és négy Reigl Judit-festményt vásárolt a jegybank egy magánszemélytől, 558 millió forintért. ---Az MNB-cég a magyar származású francia festő, Hantai Simon alkotásaiból most három festményt vásárolt: Pliage (alkotás éve: 1962, akril, vászon) Aquarelle (1971, akvarell, vászon) Panse (1964, olaj, vászon) A magyar származású, szintén Franciaországban élő és alkotó Reigl Judit képeiből négy képet vett a jegybank: Ember (1968, olaj, vászon) Folyamat (1975, vegyes technika, vászon) Hidrogén, Proton, Fém (1984, vegyes technika, vászon) Súlytalanság élménye (1966, olaj, vászon)

Forrás: napi.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Biztos, hogy csak szeretik a szépet.
És még olyan sok a ""Fidesz-közeli"", akinek pucérok a falak otthon. És így azért mégiscsak olcsóbb.
Sámannus
Ahogyan ezek lopni tudnak, nagyon valószínű, hogy már csak hamisítványok lógnak a falakon. Tudjuk, hogy festők hada készít másolatokat ezekről .Nagyon valószínű, hogy már a korona helyén is csak trombitaréz csillog a vitrinben. Kizárt, hogy a csirízes kezűek ne lopják szét az országot.
nezelodo
Szegény Stadler, a híres akasztói juhász, még csak tudatlanságból vette meg az Utolsó vacsorát, vásznon, olajjal. Ezek pedig a büntetlen pofátlanságuk okán is megtehetnék ugyanezt!
sokanvagyunk
Az MNB menekül a forinttól? - befektetni, akármibe is...
"Az elmúlt napok gyengülése után lassan megint a tavaly látott történelmi mélypont fenyegetheti a forintot az euróval szemben."
kereső
Qrva jól teljesit a forint. Az MNB ollan gazdag lett, hogy minden ilyenre fussa- gondolom ebből a jól teljesitésből fussa még az alapitványoknak is. Haszonélvező kb. 500 ezer fideSS-es.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.