Bár a konzervatív pártcsalád a magyar miniszterelnök több követelésének sem engedett, egy fontos részlet megváltozott.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Akkor innentől kezdve az EPP sem egy "konzervativ, kereszténydemokrata" pártcsalád. Nem lehet az, hiszen egy fasisztoid pártot pátyolgat, dédelget a sorai között. Gratulálok a CDU/CSU párosnak. Úgy látszik, hogy ők sem tanultak semmit a történelmükből.
simmering73
2020.02.28.
"Ehelyett van egy fogadásunk bármennyiben, hogy el kezdődik a futkározás, a magyarázkodás, a német “pávatánc”, hogy meggyőzzék a javaslat kezdeményezőit, hogy ez így nem jó, ne így legyen, változtatni kell rajta úgy, hogy az Orbánnak is megfeleljen, majd elkezdenek udvarolni Orbánnak, aki alvilági stílusban zsarolja a pártot évek óta, hogy fogadjon el valami kis módosítást, mert azoknak is kell adni valamit, akiknek van gerincük, jellemük, vannak elveik, és az ő szájukat is be kell fogni, de nem lesz benne semmi olyan, ami alapján neki baja eshet. Erre Orbán nagylelkűen beleegyezik, és jelenti az újabb győzelmet."
nepszava.us/orban-ujra-zsarolja-az-europai-neppartot-ki-fogad-hogy-ujra-engednek-majd-neki/
Nyírfa
Ezt már nem hiszem el. Nemcsak a Néppárt, egész Németország járatja le magát.
Elég kívülről szemlélni, milyen politikát folytatnak a németek, hogy értsük, hogyan kerülhetett sor a 30-as, 40-es évek ideológiai elfajulására.
Magyon csalódott vagyok, úgy gondoltam, ugyanabba a folyóba nem fogunk kétszer belelépni. És dehogynem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.