Gyurcsány korábban azt írta, szerint gyanús, hogy Orbán tényleg a kínai vakcinát kapta-e meg. Erre reagált most a Fidesz frakcióvezetője.

COVID 2/110. Oltva vagyok // Vaccinated

Közzétette: Orbán Viktor – 2021. február 28., vasárnap

Gyurcsány Ferenc a kormányfőnek beadott vakcinát is képes volt megkérdőjelezni, amivel csak egy dolgot erősített meg: "a régi világ embere Őszöd óta semmit sem változott, ha most épp az oltásokról kell hazudni, akkor azt teszi" – közölte a Fidesz frakcióvezetője kedden, a Facebook-oldalán.

Kocsis Máté bejegyzésében úgy fogalmazott, "roppant szánalmas dolog, ha a régi miniszterelnök a mostani miniszterelnököt azzal vádolja, hogy nem is azt a vakcinát kapta meg, amelyiket a sajtóban is látni lehetett".

Megszólalt Kocsis Máté azzal kapcsolatban, hogy Gyurcsány kételkedik abban, hogy Orbán a kínai vakcinát kapta: "Ez a vád nem politikai, hanem gyerekes, béna"

Fotó: Kocsis Máté/Facebook

"Ez a vád nem politikai, hanem gyerekes, béna, és talán még Gyurcsányhoz is méltatlan, de még ezt is bevállalta ahhoz, hogy kavarhasson valami bizonytalanságot az oltások körül, miközben a nyakunkon a járvány"

- írta a politikus, aki arra kérte követőit, ne dőljenek be Gyurcsány Ferencnek.

"Ha Gyurcsány nem akar gyurcsányozást hallgatni, távozzon végre a közéletből!"

– zárta bejegyzését Kocsis Máté.

Forrás: Facebook, MTI

Címlapkép: Facebook/Orbán Viktor

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Magából indul ki a félnótás, hogyan kígyózna Ő...!
simmering73
Nincs ezzel semmi probléma. Mátéka beszopta, mint sok minden mást.
tudode
Régen rossz ha doktORBÁN védelemre szorúlhat/het!
.
A bársonyhokedli várományos, és a felcsúti nemzetvezetőnek ha akarja, ha nem el kell fogadnia, hogy vannak akik politkusnak születnek, és vannak akik piaci kofa szinten űzik a szakmát, nem a hivatást a KÖZBESZÉDJÜKKEL, amely kihat a társadalomra, amikor már az flusztrált állampolgárok nem verbálisan, fizikailag rójják le egymással a vélt igazukat.
.
A puding próbája az evés! Mátép gyerek "ki is üzemeltet hazugsággyárat"???
-
---Emlékszünk még?
.
www.youtube.com/watch?v=9l7aIEGB9ic&t=284s
.
„””””Részletek a Fidesz 2002-es és 2006-os kampányaiból. A benne elhangzott jóslatok (gázár, tandíj, vizitdíj, megszorítások) egytől egyik, maradéktalanul beteljesültek. Ki is üzemeltet hazugság gyárat?”””
-------------------------------------------------
.
Ez a puding már nagyon pimpós, megérett a kukára, a rötyipapírjával együtt!

.
kereső
Ne röhögtess már Máté. Egy olyan "kiemelten védett" személyről van szó- aki előkóstolót alkalmaz, akinek külön alagutat(gk. behajtót) épitenek a különbejárató csilliárdokba került arénájához, aki akkor is mellényt hord a kabátja alatt , amikor nemzetközi tanácskozáson vesz részt, akinek különbejáratú páncélozott kisbuszai vannak, aki csak paraván mögött, és buszokkal elzárt területen hajlandó találkozni még a fidesSS-es potentátokkal is, az majd pont a bevizsgálatlan kinval "oltakozik"??? Nem tollas ám a hátunk kocsis, attól, hogy ti nem vesztek tudomást rólunk, ellenzéki szavazókról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.