A Mária Rádió Facebook-oldalán tették közzé azt a videót, amiben dr. Csókay András beszél a vakcinákról. Csókay szerint orvoskollégái is hiteltelenül tájékoztatják a lakosságot azokról a vakcinákról, amelyeket az állami egészségügyi intézmények megvizsgáltak és engedélyeztek.

Az ismert idegsebész egy rövid videóban agitál a kínai oltás mellett, korábban az orvosi kamarától etikai vizsgálatot kért azon kollégái ellen, akik szerinte elbizonytalanítják az embereket a keleti vakcinákban.

A doktor a friss videóban elmagyarázza az oltások fontosságát, de a hatékonyságukról is beszél.

A kínai vakcina a hagyományos technológiával készült, elölt vírust tartalmaz, azt kell, hogy mondjam, hogy ez egy évszázados, bevált, hatalmasan jól sikerült technika. Nem százezreket, nem milliókat, hanem százmilliókat mentett meg, gondoljunk csak a fekete himlőre, ezzel a technológiával készült az ebola vírusvakcina, amit szintén az első két fázis lezárása után elkezdtek használni a tömeges oltásra. Ilyen esetben a a harmadik fázisú vizsgálatoknak a befejezése a tudomány, a bioetika szerint nem követelmény, hiszen ez már csak a hatékonyságot picit modellálja, nem pedig alapvetően változtathatja meg, tehát önmagunk és a magyar testvéreink védelme érdekében adassuk be mindenképpen magunknak a vakcinát

- mondta dr. Csókay András.

Hozzátette:

Akármennyire is próbálnak a háziorvosok, vagy pedig más orvosszakmából jövő kollégák erről lebeszélni, valószínűleg alulinformáltak, esetleg politikailag felülmotiváltak, ne hallgassunk ezekre a szirén hangokra. 

Forrás: Metropol, HVG

Címlapkép: MTI/Komka Péter

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
azt azért elfelejti mondani ez a seggnyaló tahó...hogy a fekete himlő elleni védekezés ,életre szól...mert teljesen más a vírus szerkezete, mint az influenzával testvér covidnak!!! és az ebolára nincs hatékony védőoltás...ezt is jó tudni... persze ilyen fizetett valamiknek a tények nem számítanak!!
Pálinkás Pál
azt azért elfelejti mondani ez a seggnyaló tahó...hogy a fekete himlő elleni védekezés ,életre szól...mert teljesen más a vírus szerkezete, mint az influenzával testvér covidnak!!! és az ebolára nincs hatékony védőoltás...ezt is jó tudni... persze ilyen fizetett valamiknek a tények nem számítanak!!
Pálinkás Pál
ja még azt elfelejtettem mondani...katona, lehet parancsba kapta mit kell mondania!!
justhpeter
Elfogadom és tisztelem Csókay doktor véleményét, szeretném ha nem felejtené el, hogy a kormány ezzel a primitív és hazug kommunikációval az ő hitelével is játszik.
gina
Undoritó egy fidesz mocsok Honvéd kórház legnagyobb seggnyalója, ezeknek semmi nem fontos csak a maguk mocskos játéka, az Anyját elárulná OV vállveregetéséért, s ennek hisznek emberek, hazug mint a fönöke ,, mindenkit elárulna ez is a hatalomért, elismerésért( eből látszik a saját kollegáit is)
1984
A háttérben tényleg szűz Mária képe lóg a falon?
Csókay elvtárs, azt tudtad, hogy Jézusnak több fiú és lány testvére is volt?
Szerintem ez azt jelenti, hogy Mária nem szűzen halt meg.
Mária nagyokat szexelt és nagyokat élvezett Jézus megszületése után.

Persze tudom, hogy mire gondoltok rosszul.
Csak ott bakjátok el, hogy ezzel a hamis elgondolással Máriát Isten fölé helyezitek (mert istenszülő), pedig a pogány vallások mítosza az Anyaistennő a kis csecsemővel a karjaiban.
A karácsony pogány
A húsvét pogány
Az istenetek pogány
Az életviteletek totális mértékben istentelen
Ezért nincs jövőtök! (mármint van jövőtök, csak nem látjátok és SEMMIT nem tudtok a saját jövőtökről)

Szomorú ez...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.