Kiderült a számadat, amire már nagyon sokan vártak.

Az Országos Kórházi Főigazgatóság (OKFŐ) összesítette azok számát, akik nem írták alá az egészségügyi szolgálati jogviszonyról szóló szerződést, s ezzel március 1-jétől megszűnt a közalkalmazotti státuszuk.

Az OKFŐ vezetője, Jenei Zoltán kedd délután a budapesti sajtótájékoztatóján elmondta, az egészségügyben dolgozók több mint 95 százaléka aláírta az új jogállási törvénynek megfelelő szerződését a hétfő esti adatok szerint. 

Ugyanakkor kifejtette, hogy mintegy 5500 dolgozó nem írta alá a szerződést. 

Az országos kórház-főigazgató azt hangoztatta: ebben a helyzetben minden garancia megvan arra, hogy az ellátás színvonala az ország bármely területén az eddiginek megfelelő marad, sőt akár javulhat is.

Forrás: Index

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Az eddigi több tízezres hiány mellett ez már pártunknak és kormányunknak nem tétel! A következő katasztrófa az lesz, amikor a másodállásokat szüntetik meg élesben. Csak a plebsz szívja meg, az meg a kormány számára nem lényeges. Majd kapnak helyette a választás előtt öt kiló krumplit.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@solidedge: Csak a módszert nem árulta el a csodás ellátás javulásra! Ez olyan logikai bukfenc, hogy olimpiai aranyat érne!
simmering73
"Egy handabandázó hasbeszélő pali van, aki a magyar polgárokat a felcsúti kocsma közönségével téveszti össze, mert olyan, mintha mindig nekik beszélne, és a hazug hőstörténeteivel szórakoztatja, miközben a betegeket nem tudják ellátni a kórházak és egyes helyeken testületileg mondanak fel egész részlegek. Mi lenne, ha Orbán nem miniszterelnök lenne, hanem ellenzékben politizálna? Mit mondana erre a kirívó alkalmatlanságra, szélhámosságra, az emberek életének veszélyeztetésére? Mit mondana egy olyan emberre, aki a nemzetről “hadovál”, de a pénzt nem az orvosoknak, hanem a haverjainak, a strómanjainak és a családtagjainak adja?"
nepszava.us/ahol-ennyi-penz-van-meszarosnak-tiborcznak-hataron-tulra-es-futballra-miert-nincs-az-egeszsegugyben-dolgozoknak/
Kookas
tiszteletem ennek az 5500 dolgozónak. az aláíróknak meg csak annyít hogy amikor rájönnek majd hogy szopóágon vannak na akkor ne verjék majd a nyálukat!
pécsi
@Kookas: IDIÓTA! Az 5500 ALKALMI MUNKÁS ELMEHET A Tesco-ba pultot megrakni. Soha nem látott mértékű orvosi béremelés történt, köszönet érte. Nagy példaképetek, Gyurcsótány kórházakat zárt be, megkisérelte fizetőssé tenni az egészségügyet- a nép leszavazta!!- akinek nem tetszett, azt elüldözte.Akkor ment több tízezer ember külföldre dolgozni. Aki itthon maradt, esetleg megúszta a szemkilövetést! Ezt a pojácát akarjátok? Tovarisi konyec!
Kookas
@pécsi: ha én idióta akkor te hungarista fűhrj segg nyaló vagy ja és GECI ISS!!!
Nessy
@pécsi: Sürgősen keresd fel háziorvosodat, ideggyógyászodat! Ennyi valótlanság egyszerre kicsit sok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.