Tömeges oltás lesz hétvégén, március 6-7-én a 60 év alatti, krónikus betegek számára – jelentette be közösségi oldalán Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.

Dömötör Csaba: tömeges oltás lesz a hétvégén

Fotó: ATV

Facebook-bejegyzésében az államtitkár azt írta: 74 ezer adag AstraZeneca vakcina érkezik a kórházi oltópontokra a következő napokban, segítségükkel a 60 év alatti, krónikus betegek kaphatják meg az oltást.

Az érintettek a hét második felében sms-ben kapnak értesítést arról, melyik, a lakóhelyükhöz közel eső oltóponton várják őket. Több száz ilyen helyszín lesz az országban – tudatta Dömötör Csaba.

Forrás: MTI

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gazella
Juj itt a csabicicuska :D ma a z összes buzi felsorakozik esti mesére! Ugye te fogsz körbe- körbe járni az oltó àpoló előtt és ahányszor a popsidat mutstod a nővérkének annyiszor kapsz covid szurit... Mert h a nép nem fog sorba állni az fix.
gina
És a nép hisz a mesében ... ezt csak ti hiszitek
balos
Milyen tömeges oltás?Már 89 óta oltja a fideSS a hülyéit!
tudode
Mit fontoskodik Dömötör!
.
Akkor amikor a logisztika a szervezés is szakma!
.
Kezdték a regisztrációval, aztána végállomás a körzeti orvosok lettrek, járvfány idején!
.
Próbaként regisztráltam mult hét hétfőn, szombaton a túlterhelt körzeti orvostól szombaton 19,37-kor adta fel az email-t, hogy majd értesít ismét, hogy az oltópontra hétvégén mikor kapom meg a vakcinát!
.---------------------------------------------------
.
Eddig senkinek eszébe nem jutott a védőoltások beadásakor, hogy ki gyárotta, de hét azok után, hogy a félresikerült politika megkeverte a mellékterméket azok után, hogy
.
----- Új szintre lépett Gyurcsány Ferenc pártjának oltásellenessége, ráadásul most a DK háziorvosként dolgozó egészségügyi szakpolitikusa, Komáromi Zoltán tett egy elképesztő kijelentést
.
hirado.hu/koronavirus/cikk/2021/02/25/a-gyurcsany-parti-haziorvos-szerint-a-betegseg-jobb-mint-a-vakcina
-------------------------------------------
.
Momcs mentsége a politiKÁNAK!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.