Azóta megjegyezte, hogy hozzászólását, melyet azóta törölt, „nem mint mentős, nem mint önkormányzati képviselő, hanem mint egyszerű dühös és elkeseredett ember tette”, és vállalja a felelősséget a történtekért írja a 24.hu.

Remélem, ebolával

– írta Hüse János balmazújvárosi önkormányzati képviselő Orbán Viktor Facebook-oldalán ahhoz a vasárnap közzétett fotóhoz, amelyen beadják a miniszterelnöknek a kínai vakcinát.

Kiakadt a képviselő: Remélem, ebolával – írta az Orbán beoltásáról készült fotóhoz

A Telex szúrta ki, hogy a helyi Debreciner cikke szerint sok balmazújvárosi felháborodott a történteken, Hüse pedig a lapnak eljuttatott közleményében a hozzászólásával kapcsolatban azt írta, az elmúlt időszakban az egészségügyben sok feszültség keletkezett, amit csak növelt a járvány közepén megvalósított egészségügyi átalakítás. A képviselő, aki egyébként mentőápolóként is dolgozik, úgy fogalmazott:

eközben frontvonalban dolgozók megbecsülése enyhén fogalmazva sem méltányos, míg a honatyák tiszteletdíjai pedig növekednek. Szörnyű látni azt, hogy a lakosság hónapok óta csak vegetál, vállalkozások, emberi életek, családok mennek tönkre. Az ígért segítség pedig nem jut el az igazán rászorulókhoz. A tehetetlen düh és elkeseredettség eredményezte ezt a meggondolatlan kommentet.

Hozzátette: szerinte mindenki hibázhat, és ő inkább százszor hibázzon Facebookon, mint egyszer a munkája során. 

Forrás:24.hu
Címlapkép:Propeller

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
@Pegero: Megint bánccsák szegény jó Orbán elvtársadat.. Ha megmurdelna a more,,szerintem hamar találnál valami újabb ,szaros politikus segget,,oszt minden megy tovább.. " Na ugye.."..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
"Remélem, ebolával – írta az Orbán beoltásáról készült fotóhoz"

Orbán és bandája a halálunkra játszik!
Ez csak önvédelem...
tudode
A mentőségnél a pont!
.
Azzal, hogy inkább magánemberként százszor hibázzon minden orvos, mint a munkájábam!
.
Személes tapasztalatom. Orvosi műhiba miatt egy hét éber kóma. A műtő orvos egy hétig nem megy haza! Felébredés! Majd az orvos egy hét szabadságra megy. Visszajőve megköszöni a felébredést!
.
Tehát erről szól a "hivatás"!, amelyet a képen látható sztárfotó tulajdonosa "szakmáként" gyakorol, mközben
.
------ Orbán a halottak számát figyeli, ám a nemzeti konzultáció számaival még adós
hvg.hu/360/20200916_Raolvasas
----------------------------------
.
Elgondolkoztató!
ómió
Efftársi fajtetveknél ez - nyilván - már csak így megy!
TollerBela
Érthető ! Ez az orbán töksüket a problémákra, az igazakra. A slepp meg netti fasiszta. Polt a nép kifejezett ellensége, pintér egy genya, cinikus szemét. És akkor most a személyében érintett, reménytelen helyzetbe hozott, agyon-provokált mentőtiszt kérjen ezektől bocsánatot ?
sokanvagyunk
A "frontvonalban dolgozók megbecsülése enyhén fogalmazva sem méltányos, míg a honatyák tiszteletdíjai pedig növekednek. Szörnyű látni azt, hogy a lakosság hónapok óta csak vegetál, vállalkozások, emberi életek, családok mennek tönkre. Az ígért segítség pedig nem jut el az igazán rászorulókhoz."
Ezt kellett volna beírnia a kommentjébe, és nem utólag magyarázkodni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.