A koronavírus-járvány harmadik hullámában egyre fiatalabbak egyre súlyosabb állapotban kerülnek intenzív osztályra – hangsúlyozta Péter Ádám, a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ intenzív terápiás szakorvosa az M1 aktuális csatorna kedd esti műsorában.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
Sajnos ez tényleg igaz és ez főleg a mutáns vírus garázdálkodása okozza. A legnagyobb gond az,hogy meddig bírja a Magyar egészségügy kezelni ezt a helyzetet. Több mint 5000 orvos nem írta alá az új szerződést. Így is kevesen vannak,mi lesz így a Magyar emberekkel,akik nem tudják megfizetni a privát betegellátást. Nem látja a fáktól az erdőt a kormány. Sajnos ugyan úgy vannak rákos betegek,ugyan úgy vannak súlyos szív,agyműtétre váró emberek, ugyan úgy tombol az influenza vírus több fajtája is az országban,amit most félvállról vesznek,mert most csak a Covidos betegek az igazán betegek. Kíváncsi lennék egy valós adatra,hogy hány ember hunyt el az elmaradt műtétek miatt,hány ember hunyt el tüdőgyulladásban,mert elhanyagolt influenza fertőzése volt. Nincsenek szakrendelések,nincs kontroll alatt a Magyar nép egészsége.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.