Jakab Péter pártján kívül nem történik látványos elmozdulás az ellenzéki térfélen.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Amilyen parádés volt Jakab egy hete a parlamentben, nem is csoda.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@1984: Én a momentum esetében félek ettől.
csak úgy....
@Shikari: hamarosan megfingat a jakab,löttek az ingyenélök fideszes zsoldjának! legelni fogsz birka ,-persze te tehetséges vagy,keresel gyorsan egy másik popsit magadnak..
csak úgy....
@Szeparepa2: ok,de ezzel még nem vakartátok le magatokról a lelkes külhoni szavazókat! az ellenzéknek ezt kéne dudálni reggeltöl,estig,hogy az átbaxottak érezzék a "bele hazudott" törödést és ,hogy mitöl is maradnak mindíg ök az "árok szélén".
csak úgy....
@Szeparepa2: baxod,te mint a durbincs? lököd itt számolatlanul az igét?
pécsi
@Szeparepa2: nem ment tönkre, ne félj! Közel 1 millió embert beoltottak, néhány hét múlva látványosan javul a helyzet. Olaszországban 100 000 halott van!! /60 MILLIÓ LAKOS/ . Akkor hogy is van ez az egészségűgy? Ne vagdalkozz, mert nem értesz hozzá. Inkább várd az oltást és örűlj, hogy nem vagy olasz, vagy cseh! Ott aztán pusztit a vírus. Szebb jövőt!
human
Úgy néz ki a kisebbséghez tartozom azzal, hogy engem nem érdekelnek a fülemnek kedves vagy harsány beszédek. Én inkább azt nézem ki mit tesz. És a politikusok közül Hadházy az aki bár előadásban gyenge, de kézzel fogható eredményeket tesz le az asztalra. Vagy például kiemelném Márki-Zay Pétert. Neki százszor nagyobb ellenszélben kell helyt állnia, mint Jakab Péternek, hisz magát Lázár Jánost ebrudalta ki vásárhelyi kiskirályságából úgy, hogy az új képviselő testületbe is csak vigaszágon jutott be fideszes képviselő.
Ezzel nem azt mondom, hogy ők alkalmasak miniszterelnöknek, csak azt mondom bár minden agát politikai elitbe soroló ellenzékitől ilyen teljesítményeket lehetne látni. Akkor nem lenne kétséges, hogy Orbán bukni fog 2022-ben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.