Amit tud, visz a Fidesz, most éppen a POSZT-ot cseni el Pécstől. De nem csak az ellenzéki településeket bünteti a kormányzó párt. A hatalomátmentés technikája is felsejlik az oktatás és a kultúra hol nyílt, hol lopakodó gyarmatosításában, kiszervezésében.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Az eddigi jól működő kulturális eseményeket gyorsan át kell alakítani a saját színvonaluknak megfelelően. Sőt mindent, ami kultúra, tönkretenni, hozzá nem értőkre bízni. és marad az általuk népnemzetikeresztényjobboldalinak kinevezett szint. .
1984
Senki ne gondolja, hogy ezt Orbán csinálja egyedül. Rengeteg mocskos gazember segédkezik abban, hogy Orbán szétverje egész Magyarországot. És igen, a nagy részük a tudjukkik (akiknek nem Magyarország az első, hanem a saját népük, kultúrájuk, hitük).
És kik azok a tudjukkik?
De hát de tudjátok... Hát ők!... Azok!...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.