Szombaton és vasárnap 74 ezer, 18 és 60 év közötti krónikus beteget terveznek beoltani a kórházi oltópontokon az AstraZeneca oltóanyagával – mondta el az operatív törzs online sajtótájékoztatóján. Müller Cecília. A tájékoztatón kiderült, hogy az érintettek csütörtökön sms-ben kapják meg az oltópont helyét és az oltás idejét. Az országos tisztifőorvos azt kérte azoktól, akik megkapják …

Forrás: indirekt.hu
Feltöltő: voltmárjobbis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@voltmárjobbis: Állítsd "ne zavarjanak" üzemmódba a telefont. Nekem csak két szám csöröghet este tizenegy és reggel hat között. Az OTP mániája az éjszakai sms küldés.Azt meg ráérek reggel is megnézni.
voltmárjobbis
@ESCOBAR:ma 20:44 idióta vagy, szex url-eken zavarogjál
voltmárjobbis
@Nessy: Az otp-hez semmi közöm. Ráadásul nem sms, hanem telefon hívás privát szám.
Lehet jelentenem kéne a rendőrségen.
simmering73
Ismerősünket felhívták telefonon, hogy rövidesen mehet oltásra (orosz). Már csak egy emailt fog kapni. Megkapta a mailt, hogy szerdán mehet x időre. Ezután kapott egy ujabb mailt amiben közölték, hogy a vakcina elfogyott, ne menjen. Ma reggel kapott egy újabb értesítőt, hogy március 9 vagy 10.-én mehet az oltásra, majd ma 14 órakor azt üzenték, hogy szombaton 9:40-re mehet a rendelőbe. Kis magyar fejetlenség fideszmódra.
Nessy
@voltmárjobbis: A telefon hívás sem ébreszt.
ESCOBAR
@voltmárjobbis: Csak válaszoltam a kérdésedre!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.