Egy kiszivárgott levél alapján az RTL Híradója arról számolt be, hogy a Szent Imre Kórház kardiológiai szubintenzív részlege „humánerőforrás-hiány miatt március 1-jén, 19 órától beteget fogadni és ellátni nem képes” írja a 444.

A Szent Imre Kórház szerdán az RTL-nek azt mondta, hogy az új jogviszonyról szóló szerződést a munkatársak több mint 90 százaléka aláírta, így „zavartalan a betegellátás”.

A részleg bezárásáról a kórház az oldalán azt írta:

A Kardiológiai Szakági Szubintenzív Részlegen kezelendő betegeket kényszerültünk átmenetileg, nagyon rövid időre más intézetbe irányítani. Ugyanakkor más kórházak területéhez tartozó belgyógyászati és gasztroenterológiai kezelésre szoruló betegeket azokból a körzetekből is intézményünk fogadja. Az átmeneti átirányítás miatt a páciensek nem szenvednek hátrányt, éppen a maximális betegbiztonság indokolta ezt a döntést

Az Országos Kórházi Főigazgatóság szerdán arról számolt be, hogy 2021. március 1-jével az egészségügyi dolgozók 96,3 százaléka, vagyis több mint 106 ezer szakember választotta az egészségügyi szolgálati jogviszonyba lépést.

Forrás:444
Címlapkép:MTI

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gazella
Semmi nincs rendben az egészségügyben!! A KÓRHÁZAKBAN! A háziorvosi ellátás az más kategóriában van. De ott is lesz rendesen zudulás.
Aki Én
A fidesznek minden ,,dübörgő" fejlődése ilyen.
gina
Egy alja mocskos kormány, OV val az élén, mindig is gyülöltem a kis Napóleonokat, azt hiszik istenek, pedig csak primitiv önbizalom nélküli patkányok, azt hiszi OV ö egy császár és mindent megtehet, de most végleg megbukott egy kis alja beteg skizofren nulla //// meg is kapja amit megérdemel, remeghet is , a hatalom vége már közeleg...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.