A professzor szerint csak a vakcinával lehet eljutni a fokozatos nyitásig.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ludas Matyi
anyadat! Miert is oltatna be magat egy tök egeszseges ember, akinek nincs szüksege a vakcinara?
A masik, ha olyan franko lenne az a vakcina, akkor nem iratnak ala senkivel, hogy csakis a sajat felelössegere oltsak be, es maga a beoltott vallal felelösseget arra, amennyiben nyomorek beteg lenne, vagy elhunyna utana!
simmering73
@Ludas Matyi: Azért kell beoltani, hogy ha elkapja, ne legyen súlyos következménye és ne fertőzzön meg másokat. Mindenki tök egészséges volt mielőtt elkapta a vírust. Műtét előtt is aláíratnak veled papírt, hogy beleegyezel és ha mégis meghalnál magadra vess.
Ludas Matyi
@simmering73: en senkit nem bantok. Mindenkinek a sajat Souvenir joga, hogy hogyan itelkezik, rendelkezik a sajat teste es egeszsege felett. En mar tavaly februarban beadattam a vedö oltast, tehat nekem nincsen szüksegem az összepancsolt vakcinakra, amire meg neked kell szemelyesen a minösegert, egeszsegedert, eletedert felelösseget vallalnod.
division
@simmering73: @Ludas Matyi: Közben az is kiderült, hogy a 60 év alattiaknak és nem krónikus betegeknek a kínai vakcina a legjobb, a mutáns törzsek ellen is ez a vakcina véd leginkább. Előbb tudom azt adattal volna be én is. Az időseknek, krónikus betegnek viszont biztonságosabb a Pfizer vagy a Moderna. Ezt ma mondta nekem bátyám, aki ugye immunológus. Az a baj, hogy túl sok a laikus hőbörgő vírus ügyben, plusz a politika is erősen közrejátszik.
simmering73
@division: Hát nálunk egyenlőre nem így van. A párom 60 feletti krónikus beteg és kínaival akarják oltani. Ezt onnan tudom, hogy hívta a háziorvos telefonon.
division
@simmering73: Érdemes lehet még várni kicsit akkor. Nagy eséllyel baja nem lesz a kínaitól sem, inkább kevésbé nyújt majd védettséget a krónikus betegsége végett. Más a mechanizmusa a két vakcinának, innen a különbség.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.