Hány munkaórát töltött Manfred Weber koronavírus-vakcinák beszerzésével - kérdezte a magyar külgazdasági és külügyminiszter.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
...kis köcsög !! Nem bírod elviselni a vereséget győri parasztgyerek ???
Béla333
Hülye Úr!
Azokban az országokban, ahol nem az a cél, hogy hogyan lehet ellopni oltóanyag vásárláskor az adóforintokat, ott nem egy Uniós pártcsalád frakcióvezetője foglalkozik az oltóanyag beszerzéssel.
RonaGyuri
A Párt hozza a szokásos formáját, de valami hiányzik

azért annyira nem, bár még bőven kerülhet rá sor

Lássuk be nem könnyű Novákina & Tompika után hozzászólni a kiűzetés miatti sirám-cunamihoz. Persze mocskolódásra azért fussa, bár a színvonal??? Nos egyetlen SOROS és/vagy Gyurcsány kezdetű/alanyú mondat sem jött eddig össze. pedig szinte ez az egyetlen, amiben „jók”.
Azonban egy valaki még nem szólt hozzá! ŐFENESÉGE!!! Hallgat, mint hal a fűben.
Persze felmerülnek lehetőségek:
Nem merték még elmondani neki!
vagy
Szóltak neki, de nem fogta fel!
s persze az sem zárható ki, hogy
Megmondták neki, amire idegösszeomlással reagált! =))
vitriol
Ha a fidesz kilép a Néppártból, akkor nem Manfred Webernek kell szégyellnie magát, hanem annak, aki semmilyen szinten nem tud alkalmazkodni! szíj-ártó meg ne dicsekedjen azzal, hogy piaci kofa módjára szaladgál a világban és bevizsgálatlan vakcinákra szórja el a pénzünket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.