"Hány munkaórát töltött oltóanyagok beszerzésével vagy bármi mással, ami az európai emberek életének, egészségének, munkahelyének megvédéséhez szükséges" – tette fel a kérdést a külügyminiszter a Facebook-oldalán.

Szijjártó Péter szerint Manfred Weber, az Európai Néppárt (EPP) európai parlamenti képviselőcsoportjának vezetője a koronavírus-járvány elleni védekezés helyett a "legsikeresebb EPP-tagpárt eltávolítását szervezte, és az ehhez szükséges bürokratikus trükkökön agyalt."

Manfred Weber szégyellje magát! Jó, hogy végre nem tartozunk olyan frakcióhoz, amit egy ilyen ember vezet

– írta a külügyminiszter a közösségi oldalán.

Szijjártó azt nehezményezte, hogy szerinte Weber „a legsikeresebb EPP-tagpárt eltávolítását szervezte és az ehhez szükséges bürokratikus trükkökön agyalt”, ahelyett, hogy a munkaóráit oltóanyag-beszerzéssel töltötte volna.

Forrás: 24.hu, MTI

Címlakép: Facebook/Szijjártó Péter

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Ez a hülye teljes szereptévesztésben van. Mi köze egy az Eu parlamenti párt frakció vezetőjének a vakcina beszerzéshez? Ez még a magyar KKÜM miniszternek sem lenne!!! a dolga. Szakemberekre kellene ezt bizni itthon- és nem beavatkozni ebbe politikai döntésekkel. És az engedélyezés ugyanez a helyzet!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pipás
@Gyurka80: L a s s a n í r o m, h o g y m e g é r t s d: I D I Ó T A V A G Y! :)
Nyírfa
Weber nem rohangál mint pók a falon, kompetenciáján belül teszi a dolgát. Így ártó péterrel ellentétben nem is vásárolt használhatatlan lélegeztetőgépeket, amelyeket ügynökké avanzsált nagykövetekkel próbál nála is debilebb kormányokra sózni a magyar vezetés.
Hogyan szabadulj meg a kínai cucctól címmel, Kásler producer égisze alatt vígjátékot forgat a magyar filmvállalat legsúlyosabb rendezője, a hazánkba szakadt Vidnyánszky Attila. A film a betárazott kínai covid-termékek útját kíséri végig, a fürkésző portyától a raktárakba való sikeres megérkezésig - az áruátvevőt maga orbán viktor m.elnök alakítja, hitelesen, senki meg nem mondaná, hogy nem a Tescoból szerződtették -, kacagtatóan, bár a kalandos, már-már krimibe illő fordulatok sem hiányoznak ( ezekről a KGB készített drámai felvételeket, de 300 évre titkosították, ezért egyelőre csak utalásként láthatóak majd a filmben ). A nagyszabású produkció a járvány depresszív hatásait hivatott enyhíteni, a rendező várakozása szerint a magyarok fetrengeni fognak a röhögéstől. Hozzáteszem: kínjukban. De ez kit érdekel?
csak úgy....
@Gyurka80: szia tibim! ma mit csinál a @Shikari: éned? csak nem munkát keres? beszéld le róla,nektek az nem való!
Gyurka80
@Pipás: Te gyorsan is és lassan írva is IDIÓTA vagy!
Lepényleső
"Jó,hogy végre nem tartozunk olyan frakcióhoz,amit egy ilyen ember vezet"
Emlékszik bárki arra hogy hányszor megcsókolták azt a kezet,- amivel herr
Weber most is vezet,- adott esetben vélhetően még egyebet?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.