A miniszterelnök az ország lezárásának bejelentése után pár perccel vázolta fel, hogyan változtatja meg az európai politikát.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kereső
“Az EPP nélkül kell felépíteni az európai demokratikus jobboldalt, amely otthont nyújt azoknak az európai polgároknak, akik nem akarnak migránsokat, nem akarnak multikulturalizmust, nem estek LMBTQ-őrületbe, védik Európa keresztény hagyományait, tisztelik a nemzetek szuverenitását, és nemzetüket nem a múltjuk, hanem a jövőjük részének tekintik”.

Előre európa fasizálása utján!!! Csak forditottam orbán elmebeteg szövegét.
1984
A kurva anyádat változtasd meg, meg azt a faszparaszt köcsög geci vértirpák apádat !!!
1984
Te nagyon hülye, és nagyon gonosz Orbán, változik a világ és a változásra nem a struccpolitika vagy a tiltás a válasz - vágod köcccsög?!
Nessy
akik nem akarnak migránsokat, nem akarnak multikulturalizmust, nem estek LMBTQ-őrületbe, védik Európa keresztény hagyományait, tisztelik a nemzetek szuverenitását, és nemzetüket...
Viszont lelkesen támogatják az osztogatást, fosztogatást így járvány idején, védik a státusz kereszténységet. Minden pénzt adjon ide az unió, de ne nézze meg mire költi a kormány! Tiszteljék a szuverenitásunkat, miközben mi mi mindenki belügyeibe beleavatkozhatunk, zsarolhatunk más államokat.
Afra
@Shikari: Te már beszoptad, buzi ,jobbsi ,nagy birkapöcs...
Aki Én
@Shikaratyi: Megnyugtatlak, hogy azért mert te a nap 24 órájában egy végbélből lógsz ki, még nem arra való. Te nyamvadt ratyi. Hiába ez a központi témád, nem vagy urológus.
1984
@Shikari: 1323

Most, hogy mondod, ideje venni egy western csizmát fém orral.
Majd meglátjuk, hogy ki tanít meg kit arra, hogy mire való a segge!
nemkati
"A Fidesz otthont nyújt azoknak az európai polgároknak, akik ... nemzetüket nem a múltjuk, hanem a jövőjük részének tekintik”. Ez az 0rbán folyamatosan csinál szájat a hátsó feléből, most éppen azt hazudja le, hogy ő Magyarországon nem a fasiszta, Horthy rendszert építi vissza módszeresen. Pedig hát de!
Afra
@Shikari: Azt nézem,hogy ki írta,nagy köcsög!
Sámannus
Hány buzi maradt még a fideszben? A Józsinak társak is kellettek ám. Biztos jut ide is vagy kettő, ahogy elnézem. Muuhhhahhhhaaaa!
tudode
Ilyen az, amikor a felcsúti nemzetvezető a pótcselekvésbe belegebed, mert nem tájékozódik Shmidt Máriánál, hogy is van ez az LMBT, vagy mi a csoda
.
------ Ungár Péter: Igen, meleg vagyok
index.hu/belfold/2019/04/25/ungar_peter_igen_meleg_vagyok/
---------------------------------------
.
Sok jó kis helyen is elfér, egy rossz képeSS egy országot félelemben tartani, mindenkit minősíteni!
Afra
@Sámannus: Erre egy illetékes pártoló, Shikari is pontos választ tud adni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.