Mindössze néhány soros levélben köszönt el munkatársaitól szerdán délután Mészáros József, a Magyar Államkincstár (MÁK) 2017-ben kinevezett vezetője, aki távozását nem indokolta – írta meg a Népszava.

Váratlanul távozik az Államkincstár vezetője – nem tudni, hogy miért

Fotó: ATV

Mészáros József 2010 óta vezette az Országos Nyugdíjfolyósítási Főigazgatóságot (ONYF), majd a nyugdíjfolyósító ás az államkincstár integrálása után 2017-től került a közös szervezet élére.

A távozás híre meglepetést keltett a kincstári dolgozói körében, hiszen sokukkal Mészáros 2010 óta dolgozott együtt. A szakember 2010 óta vezette az Országos Nyugdíjfolyósítási Főigazgatóságot (ONYF), majd a nyugdíjfolyósító ás az államkincstár integrálása után 2017-től került a közös szervezet élére.

Forrás: Népszava

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Talán kiürüét az államkincstár, nincs mit őrizzen.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Új műsorhoz, új férfi kell! Biztos már rég meg van az utódja!
verőce21
@1984: Néha egy-egy Beatles nótát, vagy megosztást...igen.
verőce21
@Nessy: Zsolt lesz az utódja egyelőre...
Eladott Ország
Előkerült egy csókosabb. "Alapjaiban változott meg a magyarországi seggnyalási piac az elmúlt négy évben. A korábban megbízhatónak tartott seggnyalási technikák elavultak, az addig decentralizált piac centralizált lett. A piac szereplői mindebből két dolgot észlelnek: egyrészt azt, hogy képtelenek már diverzifikálni az erőforrásaikat, másrészt azt, hogy amíg korábban sokfelé lehetett kis seggeket nyalni, addig mára egy helyen van az összes nyalható segg. Miközben a seggnyalók száma nem változott. Az egyetlen nagy seggközpont kiszolgálásáért korábban soha nem tapasztalt intenzítású verseny indult meg. A seggnyalók a bőrükön érzik az ún. szűk keresztmetszetet (bottleneck-effect) aminek a veszélyére a szakértők már évekkel ezelőtt felhívták a figyelmet: az elsősorban az evolúcióban ismert jelenség következménye, hogy a kis létszámú populációkban megnő a beltenyészet veszélye, ami genetikai leromláshoz és a káros tulajdonságok megnövekedett előfordulási gyakoriságához vezet." Értelmiség nyelvének útja az osztályhatalomig:
uploads.disquscdn.com/images/0ac225e65c36a9309416e06ee0cbac0ebeb78f53ebce34f481aa1397d5467cbb.jpg?w=800&h=724
1984
@verőce21: Én nem úgy gondoltam és szerintem te is tudod, hogy nem úgy gondoltam.
Innentől kezdve hogyan tovább?
kissé felnőttem
anno a nagy szuban ott keletebbre igencsak 3 évente cserélgették a gh-s okat jusson másoknak is a jóból vagy a bőségből. itt ugyan ez a szisztéma

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.