Mindössze néhány soros levélben köszönt el munkatársaitól szerdán délután Mészáros József, a Magyar Államkincstár (MÁK) 2017-ben kinevezett vezetője, aki távozását nem indokolta – írta meg a Népszava.

Váratlanul távozik az Államkincstár vezetője – nem tudni, hogy miért

Fotó: ATV

Mészáros József 2010 óta vezette az Országos Nyugdíjfolyósítási Főigazgatóságot (ONYF), majd a nyugdíjfolyósító ás az államkincstár integrálása után 2017-től került a közös szervezet élére.

A távozás híre meglepetést keltett a kincstári dolgozói körében, hiszen sokukkal Mészáros 2010 óta dolgozott együtt. A szakember 2010 óta vezette az Országos Nyugdíjfolyósítási Főigazgatóságot (ONYF), majd a nyugdíjfolyósító ás az államkincstár integrálása után 2017-től került a közös szervezet élére.

Forrás: Népszava

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Talán kiürüét az államkincstár, nincs mit őrizzen.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@Nessy: Zsolt lesz az utódja egyelőre...
Horizont
@verőce21: Milyen Zsolt?? Nagy link vagy amúgy. Állítasz valamit és semmi bizonyítékod nincs rá.
Eladott Ország
Előkerült egy csókosabb. "Alapjaiban változott meg a magyarországi seggnyalási piac az elmúlt négy évben. A korábban megbízhatónak tartott seggnyalási technikák elavultak, az addig decentralizált piac centralizált lett. A piac szereplői mindebből két dolgot észlelnek: egyrészt azt, hogy képtelenek már diverzifikálni az erőforrásaikat, másrészt azt, hogy amíg korábban sokfelé lehetett kis seggeket nyalni, addig mára egy helyen van az összes nyalható segg. Miközben a seggnyalók száma nem változott. Az egyetlen nagy seggközpont kiszolgálásáért korábban soha nem tapasztalt intenzítású verseny indult meg. A seggnyalók a bőrükön érzik az ún. szűk keresztmetszetet (bottleneck-effect) aminek a veszélyére a szakértők már évekkel ezelőtt felhívták a figyelmet: az elsősorban az evolúcióban ismert jelenség következménye, hogy a kis létszámú populációkban megnő a beltenyészet veszélye, ami genetikai leromláshoz és a káros tulajdonságok megnövekedett előfordulási gyakoriságához vezet." Értelmiség nyelvének útja az osztályhatalomig:
uploads.disquscdn.com/images/0ac225e65c36a9309416e06ee0cbac0ebeb78f53ebce34f481aa1397d5467cbb.jpg?w=800&h=724
1984
@verőce21: Én nem úgy gondoltam és szerintem te is tudod, hogy nem úgy gondoltam.
Innentől kezdve hogyan tovább?
kissé felnőttem
anno a nagy szuban ott keletebbre igencsak 3 évente cserélgették a gh-s okat jusson másoknak is a jóból vagy a bőségből. itt ugyan ez a szisztéma
Horizont
telex.hu/gazdasag/2021/03/04/atalakitottak-a-tudta-nelkul-a-hivatalat-erre-lemondott-meszaros-jozsef-a-magyar-allamkincstar-vezetoje

"A kincstári vezetők szerint most jöhet Mészárosék „mészárlása”, vagyis az elnökkel korábban együtt érkező „nyugdíjasok” közül több bizalmi ember is távozhat, és jöhetnek az újfideszesek."
"Miután Mészáros a Hivatalos Értesítőből megtudta, hogy megpuccsolták, nem tehetett mást,
„a Karmelitába vitte az ügyet”,
ahol természetesen alulmaradt. Ezek után sokatmondó lesz, hogy ki lesz az új kincstári elnök."
Ők csak a vírussal foglalkoznak ...
Ja KDNP-s kötődésű volt a vezető.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok