Ez jó hír is lehetne, mert azt mutatja, hogy a Fidesz elvesztette a politikai védettségét és érinthetetlenségét Európában. A rossz hír viszont az, hogy a Fidesz nem fog megállni ezen a lejtőn, ha mi magunk nem állítjuk meg az ámokfutását. Minden diktatúrába vezető útra jellemző, hogy a növekvő elégtelenségre egyre durvuló lépésekkel válaszol a hatalom. […]

Forrás: olkt.net
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Nehéz megmagyarázni, félremagyarázni az egyre látványosabb megvetést, közutálatot a fidesszel, főleg orbánnal szemben.
Egyre fogyatkozó, egyre elkeseredettebb, egyre gyengébb képességű embereknek felelnek meg.
Aki nem lát át rajtuk, az bizony nem túl értelmes ember.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kissé felnőttem
kell a népnél nagyobb hatalom ? szerintem az első rendvédelmistől leadott lövésre az embereknek betetőzik, és nem állnak már meg.orbán ide vagy oda akkortól visszaut nincs . amit eddig tettek.Okkal félnek, lenézi lealázza a saját népét.2 milliónyit elszegényitett csak nem látja vagy nem is akarja látni és akkor mit vár, multikat kinyirná innen mindet? akkor mit ehet a nép simán csak lisztet mert a köbányáböl nem lehet főzni
NKF
Ez a Hadházy soha nem lesz nyerő!
Aki Én
Nehéz megmagyarázni, félremagyarázni az egyre látványosabb megvetést, közutálatot a fidesszel, főleg orbánnal szemben.
Egyre fogyatkozó, egyre elkeseredettebb, egyre gyengébb képességű embereknek felelnek meg.
Aki nem lát át rajtuk, az bizony nem túl értelmes ember.
Nyírfa
Igazad van, Ákos. Sok-sok mindent lehetne, kellene csinálnunk. De a többség egyelőre vár, figyel, nem kockáztat. És tudod, miért? Mert nincs egység. Nincs szolidaritás.1000 éve.
Az első lépés a döntés meghozása, hogy megbecsüljük magunkat, mert értékesek vagyunk, és az értékeinket meg is akarjuk élni. A 2. lépés az attitűdjeink megváltoztatása, paralel a példamutatás. A 3. lépés az, hogy kinyújtom a kezem, fogd meg nyugodtan, nem disznóláb.
A tiédet már régen szorongatom, de átnyúltam a jobbikéért is. Rajtam nem fog múlni, hogy megálljunk a lejtőn.
1984
Az biztos, hogy Orbán nem fog tudni fehéroroszországi hatalmat és állapotokat kialakítani. mert akkor fellázad a nép (az utolsó cseppig lehet csak húzni a bajszát!)
Ha képes a polgárháború szélére sodorni az országot a hatalma megtartása és a felelősségre vonás elől való menekülés miatt, akkor görényebb a görénynél is ez a megveszekedett megbolondult gyalázatos ember.
pécsi
@Szeparepa2: öreg! az egészségügy működik, magam is dolgozom benne 45 éve! Hagyd abba ezt a mocskolódást, semmi értelme.Ha mi nem lennénk, megdöglenél. Működik a rendszer.Lehet, hogy fáj ,de Európában a 2. helyen állunk az oltást tekintve. Gyurcsótány vezéretek uszithat, az értelmes emberek teszik a dolgukat.Az eü-ben dolgozók a bűnözőket, hazaárulókat, gazembereket is kezelik, gyógyítják, amíg beteg. Utánna megvetik a mocskokat! Változz meg, amíg nem késő!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.