Az énekes a Szigetvári Városi Kórházban megkapta az első adag koronavírus elleni vakcinát.

Beoltatta magát a koronavírus ellen Demjén Ferenc. A 74 éves Kossuth-díjas énekes a Szigetvári Városi Kórházban kapta meg a veszélyes vírus elleni védőoltás első adagját csütörtök reggel, amely pillanatra már nagyon várt. Másokat is arra buzdít, kérjék a vakcinát.

Közzétette: Demjén Ferenc – 2021. február 12., péntek

Nagyon vártam már ezt a napot, és meg sem éreztem a szúrást. Bevallom, az otthon, magam által beadott inzulininjekcióimat sokkal jobban érzem, na az, kellemetlen. Ez ahhoz képest semmi sem volt. Eddig és ezek után is arra buzdítok mindenkit, hogy minél hamarabb oltsa be magát, és akkor újra indulhat az élet, a koncertek

– mondta a Borsnak Demjén Ferenc.

Forrás: borsonline.hu 

Címlapkép: Facebook/Demjén Ferenc

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
@emerencia: Nem feltétlenül. Aki egészséges annak egyre inkább a kínait javasolják a szakértők.
division
@emerencia: A vakcinák csak mechanizmusukban térnek el egymástól. Nem lesz bajod a kínaitól sem, annyi a különbség főleg hogy a kínai 80, a Pfizer 90% - ban hatékony.
emerencia
@division: Akkor áruld már el, hogy miért nem merik benyújtani EMA vizsgálatra a kínait?
emerencia
@division: Olvastam már ezt a cikket. Remekül megfogalmazták benne, hogy mi az egyik ok, ami miatt nem mertem elfogadni a szputnyikot: "az orosz vakcina technológiájában is ugyanazt a minőséget képviseli”
– fogalmazott a kutatóorvos, hozzátéve: „Az egyetlen kérdés, hogy az oroszok ezt a minőséget a milliós adagokat biztosító tömeggyártás során is tudják-e tartani. Ez pedig minden, modern technológiára építő vakcina esetében komoly kihívás.” Másfél évtizeden keresztül javítottam orosz elektronikai műszereket. Ugyanaz a tapasztalatom. Nem hiszem, hogy a mentalitásuk sokat változott volna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.