Az Index csütörtök reggel úgy értesült: a szomszédos Szlovákiához hasonlóan azt tervezi a kormány, hogy kötelezővé teszi az FFP2-es maszkok viselését. Gulyás Gergely ezt végül nem jelentette be csütörtöki kormányinfóján, csak annyit közölt, hogy a kötelező maszkviselést változatlanul fenntartják. A hvg.hu információi szerint ez azonban nem akadályozta meg, hogy az emberek elkezdjék megrohamozni a boltokat: MÁRIS ELKEZDETT ÉRZÉKELHETŐEN HIÁNY KELETKEZNI AZ FFP2-ES […]

Forrás: olkt.net
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Ma voltam a boltban. A parkoló tömve volt, autók tanácstalanul církáltak helyet keresve. A bevásárlókocsik kifogytak, állítólag a dílereknél lehetett kapni egy ezresért. A boltban forgalmi dugók alakultak ki, sokan hiányolni kezdték a forgalomirányítót. Jött egy hölgy lisztes, de elégedett fejjel, sikerült megkaparintania az urolsó 30 kg lisztet. A kijáratnál torlódás volt, valaki nem fért ki a 3 méter magasra pakolt WC papírral. Egy mama előreküldte a sorban a gyerekét nézze már meg nyitva van e az a pénztár, amelyiknél sorban áll. A cukornál verekedés tört ki, a győztes szakadt ruhában véresen tolta a kocsiját. Úristen! Mi lehetett a vesztesel? Én 40 tubus cipőkrémet vettem, mert oda szorított be a tömeg és nem akartam üres kézzel hazamenni. Most éjjel kettőkor le akartam menni, hogy reggel a nyitáskor én legyek az első, de már meg sem tudtam közelíteni a bejáratot az éjaszakát sátorban töltő tömeg miatt. Vagy csak álmodtam az egészet?
division
@solidedge: Remélhetőleg csak álmodtad. Mivel szó nincs az élelmiszer üzletek bezárásáról, meg eleve két hét ez az egész, ennyire csak nem lesz hülye ez a nép (bár...)
Clavigo
Mind mghalunk...csak a krumlpli ki ne fogyjon.
Nyírfa
@solidedge: Ez még csak egy rémálom volt, de én ma délután tényleg vásárlási rohamot tapasztaltam a Sparban. Először nem értettem, miért állnak előttem telepakolt kocsikkal, a másik sorban is, aztán megnyitották a 3. pénztárat, arra már nem volt rálátásom. Kezdtem magam szégyellni az egyetlen kis gluténmentes nasimmal, gondoltam, meghúzom magam, nehogy felfigyeljenek rám, hogy mivel foglalom a helyet, aztán kilöknek mint komolytalan egyedet.
És még csak ki sem tört a 3. világháború.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.