Egy Karancslapujtő külterületén történt halálos baleset körülményeit vizsgálták a Nógrád megyei nyomozók írja a Police.hu.

Karóba húzta utasát a 70 éves nógrádi buszsofőr – fotók
Kép:Police.hu

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya halált okozó közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 70 éves karancslapujtői lakos ellen.

Karóba húzta utasát a 70 éves nógrádi buszsofőr – fotók
Kép:Police.hu

A gyanúsított 2020. november 9-én 11 óra körül közlekedett autóbusszal Karancslapujtő irányából Karancsberény felé, amikor az útpadkára hajtott és egy betonhíd korlátjának ütközött.

Az ütközés következtében a szalagkorlát fölé szerelt csőkorlát az utastérbe fúródott, és egy utast megsebesített. A baleset során a férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházba szállítást követően – a gondos orvosi ellátás ellenére – életét vesztette.

A hatóság tagjai a 70 éves gépjárművezető ellen folytatott eljárást befejezték, és a keletkezett iratokat az illetékes ügyészség részére megküldték.

Forrás:Police.hu
Címlapkép:police.hu

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

almalibre
Azért ez "Karóba húzta utasát" elég gusztustalan tálalása az esetnek...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
almalibre
Azért ez "Karóba húzta utasát" elég gusztustalan tálalása az esetnek...
TollerBela
OK, de a forgalommal szembenéző szalagkorlátot létesítő balfaszt sem kellene agyondicsérni, netán futni hagyni !
NKF
Nem korrekt a tájékoztatás!Az út száma 22111 ,nem értem egy korlát,hogy fúródhat bele a buszba?Ráadásul embert öl!A fotó alapján a busz az úton volt!Ezeket a fasz firkászokat ki
nem állom!
Yoda69
A szalag korlat fole mi a f@sznak kellett meg egy csokorlat is. Mindenki tudja, hogy az forgalom technikai okokbl szart se er. A szalagkorlat talan valamit, de egy 15 tonnas buszt az se fog meg, de legalabb nem nyarsalja fel az utasokat.
Mellesleg az is fura hogy 70 evesen valaki vezethet tomegkozlegesedi eszkozt. De hat a fiatal buszvezetok, mar reg kulfodon vannak O1G elvtars jovoltabol.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.