A hatóság megküldte számomra a kínai vakcina engedélyét, ami még az oroszénál is botrányosabb fecni- írja a Facebook oldalán a politikus.

Hadházy: A kínai vakcina engedélye egy botrányos fecni. Gyógyszerkísérleteket végeznek rajtunk?
Kép:MTI/Vasvári Tamás

Ebben ugyanis UTALÁS SINCSEN ARRA, HOGY A VAKCINA HATÉKONYSÁGÁRÓL DOKUMENTUMOKAT, RÉSZLETES VIZSGÁLATI EREDMÉNYEKET KAPTAK VOLNA.

-írja az oldalán.

Összehasonlításul mellékelem az orosz vakcina engedélyének részletét is, ott az indoklás második pontjában legalább beszélnek a HATÉKONYSÁGRÓL és annak dokumentációjáról. A kínai esetében a második pont a TÖRVÉNYI FELTÉTELEKRŐL SZÓL, ARRÓL, HOGY SZIJJÁRTÓ IGAZOLTA, HOGY MÁR 12 milliót beadtak 6 nem demokratikus országban. Azt azonban a virológus külügyminiszter nem igazolta, hogy ez milyen hatékonyságot jelent.

A kínai engedélyt semmilyen vizsgálat nem előzte meg, igaz – miképpen az orosz esetében is – az engedély előírja, hogy ezt azért majd gyártási tételenként el kell végezni.

-tette hozzá.

Kitért arra is, hogy lehet jó a vakcina, de véleménye szerint egyelőre semmilyen hiteles eredmény nincs arról, hogy milyen hatékonyságú, különösen így van ez 60 éven felüliek esetén.

A hatékonyságról szóló hiteles dokumentáció nélkül ezzel oltani tömegeket: gyógyszerkísérlet.

-zárja a bejegyzést.

A Sinopharm-vakcinának ezzel a rendelettel csináltak utat a gyógyszerhatósági vizsgálat helyett, amely felvet pár kérdést. Pontosan ez az, amiről nyíltan tanúskodik a számára elküldött engedély is – írja Hadházy.

Forrás:Facebook
Címlapkép:MTI

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1984
Nem az gond, hogy mennyire hatékony vagy nem hatékony, hanem az, hogy felsőbb (politikai !!!) utasításra engedélyezte egy szakmai szervezet (OGYÉI) a megfelelő vizsgálatok és a hiányos dokumentáció ellenére.

Hogy lehet megbízni egy ilyen kormányban?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
Hullaházy efftárs majd "közhasznú munkában" meghazudja nekünk!
justhpeter
Orbán is pont ezért kapta a kínait. Rajta már a szenteltvíz sem ronthat.
GeoCravker
Hadházy politikai utovédharca. Útban a végeleges süllyesztő felé.
Yoda69
@Gyurka80: Persze a kulugyer eldontheti melyik a jo vakcina - szerinted.
csipetke
Duda Ernő virológus professzor szerint a kínaiak a harmadik világbéli országoknak gyártották ezt az oltóanyagot,mert ott is meg akarja vetni a lábát Kína. Ezt 60-on felülieknek Kínában sem alkalmazták,de orbán azt mondta,hogy nálunk jó lesz a 60-on felülieknek. Valószínűleg orbán családjában,és a fidesz-birkák között is jó sok 60 pluszos van,nosza rajta,ki lehet próbálni rajtuk.Az idióta kormány csodálkozik,hogy az embereknek nincs bizalmuk ezekben a cuccokban,amire csak a mindenhez IS értő orbán állítja,hogy jó.Kína,és a ruszkik miért nem adták be engedélyezésre ezeket az anyagokat?Ha az EU is rábólint,akkor jöhet,de addig használják a fidesznyákok

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.