Letiltották annak a luxusrepülőnek a nyilvános követhetőségét, amellyel korábban Mészáros Lőrinc és családja, valamint Orbán Viktor is utazott – számolt be az Alfahír nyomán az RTL Híradó.

A jobbikos portál néhány napja azt állította, munkatársukat üldözőbe is vették, amikor megpróbálta kideríteni, hogy ki érkezett haza ezzel a géppel a Maldív-szigetekről.

A repülő, amelynek adatait több nyilvános oldalról már letiltották, az elmúlt pár hétben többször járt a Maldív-szigeteken, Valentin-napon pedig Dubajban volt. Orbán Viktor ma azt kérte az emberektől: épp ezekre a helyekre ne utazzanak.

Forrás: RTL Klub

Címlapfotó: RTL Klub

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Istenakinincsen
Nem a luxusgépet kell eltüntetni!Inkább Orbánt és a Mészárosát!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Istenakinincsen
Nem a luxusgépet kell eltüntetni!Inkább Orbánt és a Mészárosát!
Aki Én
Az oltásszervezésre lenne ekkora gondjuk.
solidedge
Beviszik Kuzma Kuzmicsot az államvédelmisek, mert röpcédulát szórt a Vörös téren. Elkezdik kegyetlenül püfölni, amikor az egyik észreveszi, hogy a röpcédulákon nincs semmi. Kérdőre vonják Kuzmicsot, aki csak annyit mond, hogy így is világos minden. Hiába titkosítják a repülőgép használóit és útját, számunkra is világos minden.
Yoda69
orbannak csak arra kellenek a fideSS birkak, hogy hatalomban tudjon maradni. Az hogy hova ropkod az adofizetok penzen, mar rajuk sem tartozik. Viszont ad nekik jo kis kinai vakcinat, amit majd ferde szemmel nezhetnek orban gyarapodo vagyonara.
TollerBela
Érdektelen, merre mászkálnak ezek a gazemberek. A lényeg, hogy a mi pénzünkön teszik, miközben nekünk semmiféle hasznot nem hajtanak. Herék ! És a teljes jogrend ma már őket ajnározza, minden állami intézmény a fenekük alatt van ! Ez pedig minket minősít, drága barátaim !
ómió
És efftársilag így semmit nem lehet ráhazudni?
Sámannus
A ráncfelvarrás. Mehet az ungabunga körösztyényi jobboldal ereszcsatornás felújítása.
Yoda69
@TollerBela: Hat ezzel nehez vitatkozni...
Ha 22-re se jon meg a valasztok nagy tobbsegenek az esze, hogy hova huzza az X-et, akkor kesobb ne csodalkozzunk azon ami var rank.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.