A kormány lemondott a magyaroknak járó Moderna-oltások jelentős részéről. Zavaros magyarázatokat adtak eddig rá, de az valóban igaz, hogy ez a vakcina a legdrágább termék az unión keresztül jelenleg elérhetők közül. A maradékot viszont már most felvásárolják más országok.

Forrás: szabadeuropa.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Nem kell a Moderna, a maffia azt szeretné, ha inkább a vagy háromszor olyan drága kínaival oltanák be az embereket, hiszen abból nyilván visszajön egy kis aprópénz.
Az Unió által lekötött keretből meg nem.
A lopás mindenekelőtt!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
Nyilván "türelmes nemzetek"! Nekik ráér jövőre is!
Nessy
Kövessük az inkák bölcsességét. Járvány esetén feláldozták az isteneknek a vezérüket!
Komolyra fordítva, amikor a külügyér, belügyér, miniszterelnök, katonák döntenek szakmai kérdésekben, akkor itt az eredmény! Most is a csillagok konstellációja határozza meg, mely üzletek lehetnek nyitva, melyek nem, honnan lehet simán besétálni a határon, honnan nem. Csak a víruson múlik, mikor csitul a járvány!
pécsi
@kereső: idióta! Európában a 2. helyen vagyunk az oltás tekintetében.Mért kell állandóan hazudni? Tudom, hogy fáj az igazság. Gyurcsótány barátotok elkúrta, nem kicsit, hanem nagyon. Uszitott az oltás ellen, majd pár nap múlva követelte az oltások növelését. Szélkakas, szemkilövető, plusz nemzett ellenes.Ideje lenne bűnbánatot tanúsítania- közeleg Húsvét!- ezt úgy teheti meg, ha 4-5 alkalommal elmegy BÉRMÁLKOZN!!
kereső
@pécsi: . Hogy lennénk a második helyen- ne csak a fideSS propaganda médiáját olvasd, hallgasd, hanem mondjuk tájékozódj a WHO, és az unió honlapján fellelhető információkból is! Aztán gondolkodj- vedd vissza a szürke állományodat orbántól, ne hagyd ,hogy ő gondolkodjon helyetted. Ami az oltásellenéssegt illeti: Mégegyszer leirom- mert bizonyára nem tudtad megjegyezni: A kinai és orosz vakcina elleni felszólamlás nem jelent oltás ellenességet. Ha a kettő között nem tudsz különbséget tenni, akkor Te vagy az idióta nem én.A hülyeségeidet - a szemkilüvetést, meg a bérmálkozást kéretik megtartani magadnak. Mert ha úgy lett volna, akkor GYF kezén már ott rohadt volna régen a műanyag lakat. És , ne takarózz Istennel, a feltámadással- nem szabadna Őt felhasználnotok orbán politikai céljaihoz. Ez a legalábbvaló sátáni ötlet, és tett, amit elkövettek.
kereső
@pécsi: Inkább arról regélj, hogy hol van, és miért nincs felhasználva a 329 ezer Pfizer, Moderna, Astra vakcina, ami beérkezett az országba! Talán már eldta orbán a fekete piacon?? Ukrajnában 50 ezer Hrivnyát/ 540 ezer forintot ér egyetlen adag Pfizer ( ami amúgy 4800 Ft-os áron kerül Magyarországra)!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.