Az elmúlt egy napban 7269 új fertőzöttet regisztráltak a koronavirus.gov.hu szerint. Még soha nem volt ennyi új fertőzött egy nap alatt Magyarországon, a legmagasabb szám eddig 6819 volt november 29-én. A járvány kezdete óta már 459 816 ember kapta el a vírust.

Soha nem volt ennyi új fertőzött Magyarországon egy nap alatt: 7269-en kapták el a vírust, 146 beteg halt meg

Fotó: Pixabay

Az elmúlt 24 órában 146 beteg halt meg, így az elhunytak száma 15 765 főre emelkedett. Az aktív fertőzöttek száma pedig 111 006 főre nőtt.

Jelenleg 7243 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 751-en vannak lélegeztetőgépen.

Forrás: Telex

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
"A járvány kezdete óta már 459 816 ember kapta el a vírust." Ez így nem igaz. Ismert virológus szerint is a tízszerese. Sokan nem is tudták, hogy az enyhe tüneteik mitől származnak, sokan pedig bár feltételezték, hogy kovidosak de a karantén és a kieső kereset miatt nem teszteltették magukat. Ilyenekkel én is találkoztam.
Pálinkás Pál
Még a seggnyaló Merkely szerint is kb 4,5 millió ember esett át a covidon hazánkban...akiknek a zöme minden gond nélkül átvészelte...minek is akkor ez a nagy zárás ...ezt mondja el nekem valaki...mert a vakcina is legtöbbet annak használ ,aki eladja ... más szemmel látható eredménye egyelőre nincs...a negatív hatásai meg majd később esetleg...
dr. prédikátor
mocskos szemét tetves MAFFIA KORMÁNY O1NG te szemét hazaáruló tömeggyilkos a cecillel meg a káslerrel és a szakérzőitekkel együtt ROHADJATOK MEG!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.