Igaz, kártalanítást kérhet a magánegészségügyi szolgáltató, ha az állami rendszernek kellene a védkezéshez szükséges ingatlan, vagy eszköz.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@kereső: ja, 22-es csapdaja lenne, de nem az lesz, hanem oriasi balhe, napokon belul. Erre kellettek a TEK fegyverei, meg a maganhadserege felfegyverkezese, a palotaorseg felfegyverzese - a korhazak elen a katonak,. Olyan csapdaba kerultek az orvosok, amit elkerulhettek volna, hogyha Sandor Maria mellett kiallnak , es ahogy Maria be akarta vonni a megalazott tanarokat is, es azok is bealltak volna a sorba, ma nem itt tartananak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Ezt a haboru utan allamositasnak hivtak...
Vajon mi fog tortenni a sajat ingatlanaban dolgozo, maganvallalkozokent adozo orvossal, ha megtagadja az ingatlananak a kozrebocsajtasat, illetve allami tulajdonba adasat???
Ostermelok: lehet felkeszulni a padlassopresre, es a tiltott disznovagas buntetesere
Kivancsi lennek a kulakok listajara - mar biztos van olyan...
Szoval ki volt az az idealista almodozo, aki azt mondta, hogy "orban nagy terve az, hogy az allami egeszsegugyet maganrendelokbe tereli at"
MILYEN maganrendelokbe? Amiket eppen most einstandol?
Erre mondta az oreg Kohn,"Ugyeeees..."
kereső
@karma1: Ez volt szerintem az eredeti terv- de volt 5500 eü.s aki beleköpött a levesbe.- és az állami eü.rendszer összeomlását hozhatja. Ezért változott a terv. Magán eü. einstand, az ott elhelyezkedni kivánó dolgozók meg, ismét az állami rendszerben találják magukat.Nem lesz vita, hogy az orvos folyathat-e rendelést a magán klinikákon.
karma1
@kereső: ja, 22-es csapdaja lenne, de nem az lesz, hanem oriasi balhe, napokon belul. Erre kellettek a TEK fegyverei, meg a maganhadserege felfegyverkezese, a palotaorseg felfegyverzese - a korhazak elen a katonak,. Olyan csapdaba kerultek az orvosok, amit elkerulhettek volna, hogyha Sandor Maria mellett kiallnak , es ahogy Maria be akarta vonni a megalazott tanarokat is, es azok is bealltak volna a sorba, ma nem itt tartananak.
1984
Ez hadiállapot során szokás.

Úgy tűnik egy "igazi" háborúban (amikor a szófosás már nem elég), az állandóan háborús retorikát használó nemzethy honvédő Orbaneszku Viktoreszku vesztésre áll a csatában!
karma1
@1984: Pont ugyanez jutott az eszembe, aztan rogton az, hogy sajnos, hat az van, - ellenseg nelkul. Sikerult neki bekeidoben haborus helyzetet teremtenie.
Nessy
@Katalina62: Kérni lehet, legfeljebb nem jut, hacsak nem panzióként fogják jelenteni a hotelszolgáltatást! ( A fekvő beteg ellátást)
Giovanni Alba
@Nessy: ma, 13:06 Kezd összeállni a nagy kirakós. Amennyiben úgy lesz, ahogy mondod (írod), és sajnos annyira képtelen, hogy már minden valószínűség szerint így lesz, akkor viszont ez a belföldi turizmust jelenti, és az kinek a biznisze is? Mert akkor nem véletlen a beoltandók felesleges utaztatása több mint száz kilométerre.
A Hírcsárda sehol sincs, tényleg, bírják még a versenyt?
Abszurdisztán, ahol minden megtörténhet, itt kell lenned, hogy elhidd.
Pálinkás Pál
És akkor Toroczkait szidjátok mert tenni akar ellene??? félreértés ne essék ,nem szeretem, de ő az egyetlen aki politikusként kimondta hogy elég már a marhaságból!!! már évekkel ezelőtt utcán kellett volna hömpölyögni a tömegnek ,de a mi impotens ellenzékünk képtelen volt az elégedetlenkedők élére állni...
kissé felnőttem
kevés az amit idáig lenyultak már a magán is kell ejej nem lesz igy ez jó
Nessy
@kissé felnőttem: Selmeci Gabika ezt is "megvédi!
tudode
Mintha rendkívüli állapotot rendeltek volna el!
.
Hasonlóan a II. vh-hoz, amikor be kellett szolgáltatni a gépkocsikat, egyéb cuccokat, a rádiókat, és a cserkészeket is bevonultatták!
.
A volna meg a bár mindig együttjár!
.
Nem kellene cuccolniuk akkor, ha a betonSZARkofágok helyett megépítették volna a centrumkórházakat, ami helyett valami másképpen becézett kórház építését jelentette be valamelyikük!
.
A centrumkórházak SIC, helyette un. SZUPERKÓRHÁZAT jelentettek be
.
www.google.com/search?q=k%C3%B3rh%C3%A1z+%C3%A9p%C3%BCl&oq=k%C3%B3rh%C3%A1z+%C3%A9p%C3%BCl&aqs=chrome..69i57j0i22i30l9.3678j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8
-----------------------------------------
.
Ráférne erre a kisemmizett országra már egy GONDOS GAZDA!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.