Meg kell találni az egyensúlyt az ügy elbagatellizálása és a pánik között - ezt még tavaly március 10-én, a koronavírus első hullámának idején nyilatkozta Orbán Viktor. A kormányfő akkor még inkább optimistának tűnt és arról beszélt, a kormánynak arra kell törekednie, hogy a vírus a lehető legkisebb hatást gyakorolja a gazdaságra. Ekkor még csak egy rövid epizódként tekinthetett a járványra és valószínűleg azt tervezte, hogy ha már megjelent, hasznot is húz bele. Ekkor tett egy kísérletet arra is, hogy az illegális migráció és a vírus közötti kapcsolatot hangsúlyozza, ám ez a próbálkozás rövid életű volt. Az első hullám elején Orbán még inkább a járvány okozta pániktól, mintsem magától a járványtól félt. Jellemző rá, hogy ha valamit a fejébe vesz, akkor azt mindenáron átviszi, ezért is számított számára presztízsveszteségnek, amikor március 13-án egy nap alatt változtatta meg az álláspontját. Aznap reggel egy rádióinterjúban még arról beszélt, hogy esze ágában sincs bezáratni az...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
azóta is keresi az egyensúlyt? 9 -ik , legrosszabb lett a csapatod viktor piros lap
csak úgy....
"Kiváncsi vagyok, hogy a 76 ezer átvert emberke, a szétszopatott katások, a kártalanítás nélkül tönkretett vállalkozók, a vendéglátósok, kocsmárosok, kisszállodások, a szétesett családok, az ellátatlan munkanélküliek, a halottak hozzátartozói, a tanárok, az orvosok, az egyetemisták, az akadémikusok, a színházi-filmes emberek, a nyugdíjasok és majdnem mindenki 2022-ben emlékezni fognak e Orbán és maffiacsaládja áldásos utolsó két évére."
bordat
Gyevi--bíró improvizál mind a zenész ki kotta nélkül játszik ,és keresi a szelet a vitorlában hogy partot érjen ;ha egyáltalán partot ér E ??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.