A Magyar Nemzetnek adott interjút Kásler Miklós. Az emberi erőforrások minisztere elmondta: a november 14-én meghozott szigorító intézkedések hatására a járvány lecsengő fázisba került. Már látták a végét, elérhető közelségbe kerültek a vakcinák, azonban megjelent az angliai, majd a dél-afrikai mutáció. A helyzet kritikussá vált: rendkívül gyorsan emelkednek a számok, nagyobb mértékben, mint a járvány első vagy második hulláma idején, a fertőzöttek korcsoport megoszlása eltolódott a fiatalabbak felé, illetve súlyosabbá vált a betegség lefolyása – fogalmazott. Hozzátette: az oltások száma emelkedik, ám ahhoz még időre van szükség, hogy a védőoltások meg tudják akadályozni a koronavírus terjedését. Ezért most az emberek közti kontaktusok számának csökkentése volt indokolt.

Forrás: nyugat.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
A helyzet kritikus - mondja a nemzethy régész. Mit nem találsz Mátyás királyból?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
Akkor jöhet a basztatás megint, mert csak ehhez érte ez a csürhe.
division
Akkor mi a faszért engeditek a bezárások ellenére a nyitást? Miért kellett az óvodák, iskolák teljes zárását megváltoztatni? Miért nem oldjátok meg egy hónapra a dolgozó emberek táppénz juttatását legalább, akik otthon kellett volna maradjanak? A nemzeti konzultáció miről is akart szólni? A nyitásról. Most meg ugye nagyon rossz a helyzet, végre valaki rájött, bezár minden, aztán meg mégsem? Milyen dilettáns emberek vagytok ti? Hú, ezt sem hittem volna azért magamról...
dr. prédikátor
@division: meg vagyok lepve!!! milyen kritikus hang egy fideszestől
csak úgy....
@division: nem akarom szóvá tenni, de azért elég sok idöt elfecséreltél a dilettánsok és a porhintök védelmére!
dr. prédikátor
koser kásler!!! azért kritikus a helyzet mert nem értetek semmihez!!! DILETTÁNS CSÜRHE VAGYTOK!!!
division
@dr. prédikátor: @csak úgy...: Amivel nagyon nem értettem egyet, azt szerintem eddig is szóvá tettem, csak ez most jobban kiverte nálam is a biztosítékot mint bármi. A vírus ne politika legyen már!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.