Közléseit két Vakcinainfó Extra Facebook-videóra bontotta, mutatjuk! Két párhuzamos folyamat zajlik a koronavírus-járványban, oltják az embereket, és támad a harmadik hullám - közölte szombat délutáni Facebook-videójában Orbán Viktor miniszterelnök. "A célegyenesben vagyunk, most azért kell zárnunk, hogy minél hamarabb nyithassunk, mindenkit arra kérek, hogy kérje az oltást, és akkor a beoltottak száma gyorsabban fog nőni, mint amilyen erővel a vírus támad" - mondta a videóban. Kisvártatva azonban egy újabb videót is közzétett. Ebben leszögezte, az oltás önkéntes, regisztráció kell hozzá. "Eddig 2 816 554 honfitársunk regisztrált. Oltunk, minden nap oltunk, ezen a hétvégén is oltunk, és húsvétkor is fogunk, minden nap. Ezen a hétvégén elérjük az egymilliós beoltotti számot" - mondta. Közlése szerint 2,5 millió ember lesz beoltva április elejére, május elejére több mint 4 millió, júniusra pedig minden jogosult, ennek azonban feltétele, hogy kérjék a vakcinát.

Forrás: infostart.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
"Oltunk, minden nap oltunk"

Ezt a felfuvalkodott majmot kellene már leoltani!...
tudode
Netán az O1G VAKcináról!
.
Arról, hogyan hatott a visszhangjaira, akik mantrázzák a Soros tervet, Gyurcsány a hibás, elmúttízév előttiznek, állíc suk meg Brüsszelt, stb., stb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.