Beszólt neki egy ízeset.

Gyurcsány Orbán Viktor értelmi képességein viccelődik

Fotó: Facebook/Gyurcsány Ferenc

Sem Müller Cecília, sem Orbán Viktor nem tudta megmondani pénteken azt a telefonszámot, amelyen keresztül az oltással kapcsolatos adatok pontosítása kérhető.

Végül a koronavírus sajtóközpont közölte szombaton a minden bizonnyal nehezen megjegyezhető számsort, amely a következő: 1818.

Gyurcsány Ferenc úgy gondolta, trollkodik egy sort, és lecsapta a magas labdát:

Na kiderült: 1818. Ez az a szám, amit hívnia kell az oltásra váróknak. 4 számjegy. Ezt nem sikerült megjegyeznie Orbánnak:)

Miért várnánk tőle el akkor bármi bonyolultabbat?!

-írja Gyurcsány, aki fiatalosan egy szmájlit is belecsempészett Facebook-posztjába.

Na kiderült: 1818. Ez az a szám, amit hívnia kell az oltásra váróknak. 4 számjegy. Ezt nem sikerült megjegyeznie Orbánnak:) Miért várnánk tőle el akkor bármi bonyolultabbat?!

Közzétette: Gyurcsány Ferenc – 2021. március 6., szombat

Forrás: Facebook/Gyurcsány Ferenc

96 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vitriol
Akinek minduntalan egyetlen dologra jár az agya, az persze nem képes telefonszámot megjegyezni. orbánnak egy dolog fontos most a pandémia idején: kitalálni, hogy hova építsen stadiont. Tegnap végre sikerült neki, gyorsan be is jelentette, nehogy elfelejtse: Nyíregyháza! Már a pénzt is hozzárendelte, potom 19 milliárd, na, ezt nem felejtette el!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gyurka80
Orbánnak van diplomája, a böszmének hol van?
Clavigo
@Gyurka80: Nagy hurka vagy te @Gyurka80: :):)
voltmárjobbis
@Pegero: ma 21:51 Te azt értetted, mivel viccelődött?
Jajaj! Gondolom nem, Hát akkor:"Sem Müller Cecília, sem Orbán Viktor nem tudta megmondani pénteken azt a telefonszámot, amelyen keresztül az oltással kapcsolatos adatok pontosítása kérhető."
Akkor ki a hülye? orbán, cecilia, vagy te, aki ilyen ostobaságot írsz?
Clavigo
@Pegero: Buta a Gazdaállatod,,mint a rosseb.:)
gina
Orbán és értelem??? egy tyúknak több van, már megint próbálkozik ez a hibbant hitler kópia, azt hiszi a fene nagy idióta szövegének még hisz valaki,, igen pár követője, azoknak is az IQ juk ugy 10 es
gina
@Pegero: Ha nem is Gyurcsány a kedvencem de igaza van mint neked és a többi agykárosodott fidesz csicskának sok kapirgálója nincs, és 11 éve az elmebeteg OV van hatalmon de ezt nektek felfogni tyúk ésszel nagyon nehéz,,, tünj oda ahova gondollak elmebeteg OV seggnyalója, meg a fidesz haverjaid is és Kuss van
vitriol
Akinek minduntalan egyetlen dologra jár az agya, az persze nem képes telefonszámot megjegyezni. orbánnak egy dolog fontos most a pandémia idején: kitalálni, hogy hova építsen stadiont. Tegnap végre sikerült neki, gyorsan be is jelentette, nehogy elfelejtse: Nyíregyháza! Már a pénzt is hozzárendelte, potom 19 milliárd, na, ezt nem felejtette el!
1984
Gyurcsány, te sem vagy mindig toppon, és ahogy öregszel...

Nekem nem jön be az a stílus (oda-vissza), hogy az embereket a személyükben aláznak meg.
Így akarsz több szavazatot szerezni?
Aki ez alapján szavaz rátok, az mennyire gondolja komolyan?
Holnap te, holnapután meg más - mert az szebbet mondott.
Az ilyen típusú szavazatok nem értékesek, kár beáldozni az értékes szavazatokat.

És ne legyél undorító féreg populista !!!
Közel 11 évig elég volt!
csak úgy....
@Pegero: Te most kihez beszélsz hülyegyerek?!
csak úgy....
azt csípem a magyar politikusokba, hogy nekik nem is köll politizálni!
ez olyan valagba rugdosósdi , vagy mi a szösz módszerekkel oldják meg.
se terv se program, egy folytassuk elég a gyözelemhez,na mag a krumpli ..
csak úgy....
@Pegero: Te most kihez beszélsz hülyegyerek?!
csak úgy....
@Pegero: Te most kihez beszélsz hülyegyerek?!
Yoda69
orbannal mar a teljes leepules jegyei mutatkooznak. Ideje lenne elgondolkodnia a visszavonulason. Mar ugyis eleg penzt "tett felre" nyugdijas eveire.
karma1
@1984: Amikor valakit azzal kritizalnak, hogy az illeto(k) keptelenek megjegyezni egy 4 szambol allo szamsort (ami osszesen megiscsak 2 szam!), akkor az nem guny, hanem KRITIKA !
Es ha hozzavesszuk, hogy erre az amnezias, pszicho-, szocio- es minden mas -pata emberre van bizva 10 millio ember sorsa, akkor kitor a frasz!
Es ha ezt eppen Fleto mondja, akkor IS CSAK kritika, nem guny!
Na persze erosen fajhat a kritika, de attol meg igaz, teny!(Persze a nyunyoka neninek ez el sem jutott a tudataig).
Al X
Mondom a megfejtést: nem is volt ilyen telefonszám, másfél napba telt, amíg létrehozták, megszervezték.
silber13
@Gyurka80: Diploma??? Orbánnak??:-)))))))))))))Meg is látszik rajta!:))))))))))
dr. prédikátor
ha viszont LOPÁSRÓL ÉS HAZUDOZÁSRÓL VAN SZÓ O1NG nem hülye!!! mint álltalában a cigók!!!
kereső
SZOLGÁLTATÁS NEVE
1818 Kormányzati Ügyfélvonal – telefonos ügyfélszolgálat

Bizonyára ezért nem jutott eszébe orbánnak, és a tisztifőorvosnak.Ezt a telefonszámot használja az egész közigazgatás. Orbánék hozták létre.
TollerBela
Feri, Feri ! AZért ez a csökött értelműmár uralkodik itt tíz éve ! Jó, ezt első sorban nekünk kszönheti, nogy nem keltünk fel idejében és nem csuktuk börtönbe az első alkotmányellenes húzásánál. De hát, esze az van, csak gonoszságokon töri a fejét állandőan. Hazudik, lop és csal is. Ha olyan könnyű lenne meghaladni, már régen rendben lenne itt minden ! De a poén az jó volt !
szép új világ
@Pegero: Szerintem még mindig jobb egy viccelődő részeg, mint egy okoskodó elmebeteg.
Gyurka80
@sgl: Ezt a szemkilövető lovasrohamozó gyurcsányi mondta? Te meg beszopod?
ómió
Böszmefi, bizony, még az "elkúrtuk"-ot is summa cum laude abszolválta! Ja, meg a népzsebit! Államcsőddel!
Sámannus
@Gyurka80: Be szoptad te a csődör szerszámot. Hazudozó köcsög orbánod felszámolta a köztársaságot, amit 2006-ban megtámadott a fajgyűlölő maffiával. Most hatalmon ez derül ki a napnál is világosabban, amikor az orvosokat a járvány tetőzésekor terrorizálja a sunyi bandájával. Anyagilag is kifosztja a pribékeivel, akik ráadásul kuplerájokban és üdülőparadicsomokban szórják a koldusoktól elzabrált vagyont.
istván irén
Mondtam a kínai vakcina mellékhatása elmebaj
Gyurka80
@sgl: Húgyagyú vagy te ha nem ismered el a szemkilövetést. gyurcsányi barátod bizonyára a tehetsége révén lett milliárdos, te idióta!
NKF
Ennyi balos balfasz még nem volt!Először,Gyurmányt soha senki nem választotta meg!
Ellenben,Orbán már négyszer az ország miniszterelnöke!Ezek tények !Kurcsány hiába
rúgózik,recseg-ropog mint egy régi bakelit lemez!
namihami
@NKF: Hol és ki választotta meg? Csupán a cselédkórus emelte trónra. A kósák, szijjártók, rezsibuzik és a többi, hasonló képességű. Tudják, hogy a pénz, paripa, fegyver MARADÉKA, az orbáni államszerkezet áldásos tevékenysége révén, mindig csak nekik eshet le. Addig pedig jó lesz ez is. Ha az országnak nem, nekik azért igen.
@Gyurka80: 13.29: Soha, épeszű ember nem állíthatja, hogy a Gyurcsány (vagy az ország bármelyik milliárdosa) a legtisztább úton jutott a vagyonához. Többek között az különbözteti meg pl. a Gyurcsányt az Orbántól, hogy azt a vagyont MIKOR, MILYEN funkciója alatt szerezte. A Gyurcsány milliomos volt és miniszterelnök lett. AZ Orbán (a mai állapotához képest) kódis volt és az egész család a miniszterelnöksége alatt milliárdos lett .
Érzed a finom distinkciót? Itta a lényeg éppen a HOL-MIKOR-HOGYANon van. És ettől lett az Orbán az Ország Kirablója.
Nyírfa
@sgl: ma, 7.45

" A jó kormányzás otthont teremt a hazából és nem háborús terepet.
A jó kormányzás vigyáz ránk, nem pedig kiszolgáltat bennünket.
Le kellene vonnunk közösen a következtetést: akkor lesz itt közjót szolgáló kormányzás, ha nem ők kormányoznak.
Jöjjenek az európai demokraták! " "

Ez a lényeg.
Csizmás Kond
@namihami: Fújod a szokásos pártdumát. Feri úgy lett milliomos, hogy az apró család és az emeszpé klán többi háttérkutyái sok-sok feltétel mellett neki osztotta az altusz valamit (a közös vagyont) , úgy hogy annak munkát is biztosítottak...ami láss csodát egyből öntötte a pénzt...na és Orbán bár mindenki milliomosnak titulálja senki nem tudja megmondani mennyi a vagyona...a többi süketelés és hazugság.
silber13
@Gyurka80: mond neked valamit a Nyitrai András név??? Ő volt az a vérgőzös fejű Fideszes parlamenti képvielő,aki ÉLES LŐSZERREL AKART a nép közé lövetni!! Mit gondosz mi történt volna???Polgárháború!!!
silber13
@Pegero: El kellene menned a fejészetre, mert nagy zavar ott bent a szürke állományodban.
namihami
@Csizmás Kond: ""na és Orbán bár mindenki milliomosnak titulálja senki nem tudja megmondani mennyi a vagyona...""
Bocs, de most tényleg vitatkozni akarsz? És érdemben? Mert akkor, ha ilyen mondatok még lejöhetnek a klaviatúrádról, akkor (bocs), de ettől kezdve komolytalannak tartom a folytatást. Te talán (!?!) még a 600.000 forintos adóbevallását is elhiszed? Hány éves vagy királyfi?
A vagyon megszerzésének időpontjához és a megszerző pozíciójához mit tudsz hozzátenni? Vagy a család többi tagja (pl. apuci--aki még a rendszerváltás elején szerezte a tőkét--éppen a kisfiaáltal, Tiszti Kaszinó eladása révén), esetleg a lakások-majd kastélyok és kertvégi focipálya gründolása nem a vagyon része?
Csizmás Kond
@namihami: Hiszem vagy nem hiszem azt írta...és az az elfogadott amit ír...ez mindenkire érvényes aki vagyonnyilatkozatot ír, mert ahol valamit gyanúsnak találnak azt kivizsgálják...szóval nem számít én vagy te mit hiszünk hanem a NAV mit hisz.
...és apucik...egyiknek volt a másiknak nem...mármint pozíció és vagyon ...és ha tőlük kezdjük akkor ismét a Feri kerül minuszba.
Gyurka80
@silber13: Barom nem ezt mondta jól beszoptad a libsi dumát! Különben lövettek a tömegre nem rendszeresített , engedélyezett lövedékkel és kilőtték a szemeket vagy nem? HÁT IGEN a többi csak terelés gyurcsányi részéről!
namihami
@Csizmás Kond: ""Hiszem vagy nem hiszem azt írta...és az az elfogadott amit ír...ez mindenkire érvényes aki vagyonnyilatkozatot ír, mert ahol valamit gyanúsnak találnak azt kivizsgálják...szóval nem számít én vagy te mit hiszünk hanem a NAV mit hisz.""
Elfogadott amit ír? Mert senki, akinek módja lehetne, nem meri vitatni.
Ha valamit gyanúsnak találnak, kivizsgálnak. Ez egy szép mondat volt. És biztosan igaz is.
Érvényes mert a NAV elfogadta? Merte volna nem elfogadni. Ki is a NAV vezére?
Feri kerül mínuszba. Legfeljebb anyagilag. A Viki pedig erkölcsileg. De a boltba jóerkölcsért valóban nem adnak semmit.
Csizmás Kond
@namihami: Nézd te úgy fogadod el Feri milliomos voltát hogy szerintem még élőben sem találkoztál vele...és kételkedsz az én hitemben.
Az sem változtat semmin, hogy kinek mennyi a pénze, mert vallom, hogy becsületes munkával senki sem tud meggazdagodni. Az hogy politikusként tudja hol kell kapirgálni, hát azért jelentkezik minden boldog boldogtalan annak...és ami az egészben fájdalmas, hogy mi egyiket helyeseljük a másikat nem...holott mindkettő elvileg a mi bőrünkön él.
Gyurka80
@csak úgy...: És a libsiknek mi a programja?
Gyurka80
@Csizmás Kond: Ne az apucit nézd, hanem az ANYÓST!
Gyurka80
@Csizmás Kond: És akkor a böszme marha nagy pluszba kerül vagyonilag!
Csizmás Kond
@Gyurka80: ...böszme csak azért kellett hogy tudják felfuttatni Klárikát...
silber13
@Gyurka80:iu csak te gigantikusan hülye! Bizony -Nyitrai András fideszes képvselő vonyított a parlament bizottsági ülésén,és követelte az éles lőszer használatát. mi megGyurcsányt illeti, a zavargásokko azt az ukázt, adta, hogy csináljanak rendet az utcán,de nem mondta, hogy a balhézók fejére lőjenek gumlövedékkel . Egy ponton viszont hibázott: Le kelett volna kapcsolni a balé értelm szerzőit: Orbánt, Kósát Toroczkait, Deutsch Tompikát és sitte vágn őket.
Sámannus
@Gyurka80: Húgyagyú a főnököd, aki a kinai vakcinától agyilag megzakkant
simmering73
Köszi Feri, ez elitalálat volt. Örjöngenek az illiberális fajkretének.
verőce21
 Háááááá…Háááááááááááá…Hááá…!
Ugranak a hírre a Lenin-fiúk...
Gyurka80
@sgl: Szakdolgozat copyzást a böszme csinált, amit nem talál meg! Kevered a dolgokat nagyon!
Gyurka80
@bakcsubakka: A moslékkoalíció nem fog választást nyerni, a választók nem hülyék!
verőce21
@bakcsubakka: Mert mi lesz '22-ben? Egyszerű többséggel nyer újra a mostani kormánykoalíció?
simmering73
@Gyurka80: Mi is ezt mondjuk te kretén. A fidesz-kdnp moslékkoalíciónak vége.
Clavigo
@Gyurka80: Megjöttél te hurka...? A választók nem hülyék,,veled ellentétben...Hurka vagy @Gyurka80:
Clavigo
@Gyurka80: Csak kiröhögteted magadat Gyurika...Buta vagy ,mint a rosseb,,te is. Mint afféle átlag fitymasz- proletár,,80- as IQ- val.Lesz krumpli,,ne aggódjál...
verőce21
@bakcsubakka: Nem "bízok" hanem bízom!
Ha ennyi telik a két diplomádból, akkor elég is volt belőled és az "éleslátásodból"!

Kímélj meg a társaságodtól...!
verőce21
@bakcsubakka: "Öcsém ezt az égést!" - amit előadtál...
verőce21
@bakcsubakka: "Kérdezz meg valakit a környezetedből, és mélységesen szégyelld magad a tudatlanságodért!"
Pokróc
Ez a világos következménye amikor a digitális korban digitális analfabétákra bízzák rá a rendszer irányítását .Csak gratulálni tudok hozzá ! Mást nem .(Beatlesen, Illésen és Kádár alatt nőttek fel . Erről ennyit .Vannak itt jobbak asszem .Sokkal !
Clavigo
Csak ki kell röhögni ezt az idióta Orbánt..,egyszer csak szétqrja az ideg,,vagy koleszterin..
verőce21
Itt tombol ez a sok hatalom- és pénzéhes, tanulatlan, buta lipsi...,
Isten mentse meg az országot attól, hogy ezek bármilyen döntési pozícióhoz is hozzájussanak valaha Magyarországon...!
verőce21
@fideszes gyökér: Ha ezt helyesen leírtad volna, hitelesebb lennél..., de így...?
Te a sinor Lákátosz...?
Namely
Fő, hogy fletó ismeri a prímszámokat, dübörög a gazdaság, a KSH naptár kőbe van vésve, és a kígyók kígyóznak.
Ha igaza lenne ennek a majomnak, akkor is egy hiteltelen, hazug, tolvaj foskazal.
Az itt helyeslőn bőgő majmoknak: ha nem tudod, ez van. Kb 1000 dolgot kell megjegyezned, még egy sima végeztetőként is.
Bárcsak ez lenne a legnagyobb "hibája" a vezetésnek.
De nem az, még csak nem is hiba. Max azok szerint, akik legfeljebb egy Suzuki Swift vezetéséig jutottak el.
Gyurka80
@bakcsubakka: Ja a libsi pártoknál meg a régi 47-es kisgazdák vannak akiket kékcédulával elcsaltak, idióta!
Gyurka80
@bakcsubakka: Én is abban bízom nem felejtenek a szavazók, és ezt a szemkilövető országot csődbevivő gyurcsányit nem felejtik!
Gyurka80
@simmering73: Látom hülye városi vagy nem tudod mi a moslék.
Gyurka80
@sgl: gyurcsányi már megtalálta a szakdolgozatát amit a sógoráról copyzott?
kereső
@NKF: @Gyurka80: @Namely: @Pegero: Nem kell itt semmi más, csak egy kis "gyurcsányozás, szemkilövetés, "-és minden meg lesz oldva, "s a haza fényre derül. "Csak azt nem tudjuk meg, hogy ki cseszte el , hogy 74 ezer ember hülyére lett véve, hogy ennyi ember nem lett beoltva,
hogy hol van 323 ezer -Pfizer, Moderna, Astra vakcina, hogy miért most kellett az egészségügyi rendszer "átalakitása",miért oltanak 60 év felettieket és krónikus betegeket kinai vakcinával???... lehetne sorolni tovább.
simmering73
@Gyurka80: Húgyagyú birka vagy te elvtárs. Olyan hülye vagy, mint a faszom zokniban.
verőce21
@bakcsubakka: (20:28) De te egy lapátnyit érsz...! :)
Gyurka80
@bakcsubakka: Mi van kiengedtek a diliházból?
verőce21
@bakcsubakka: Nyugodjál le a pics@ba...!
Ezt megérted, két diplomáddal...?
Gyurka80
@bakcsubakka: Amíg gyurcsányitok van, addig ti soha nem nyertek!A libsik színvonalát méltóképpen képviseled!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.