Olyanokat is beoltottak szombaton, akik nem kaptak sms-t.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Málna
Jó olvasni, hogy a halasztás ellenére ilyen rugalmasak voltak. Végülis a cél az, hogy minél több ember minél hamarabb be legyen oltva.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Málna
Jó olvasni, hogy a halasztás ellenére ilyen rugalmasak voltak. Végülis a cél az, hogy minél több ember minél hamarabb be legyen oltva.
csipetke
Csak a címhez.-Feltéve,ha az illető elfogadja a kínait?
Nekem már az is nagyon gáz,amikor egy miniszterelnök ilyen kijelentéseket tesz.-"Szerintem az orosz vakcina jó"
Rá pár napra megismétli ugyanezt,csak a kínaival. Ilyen kijelentést kizárólag szakértőtől várna az ember. Közben a Modernát meg se rendelik,pedig annak a szálítása folyamatosan történne. Orbán a világon semmihez se ért,még a kormányzáshoz se,mert ha lenne hozzá valami affinitása,nem lenne az ország a béka segge alatt.
Duda Ernő virológus professzor azt mondta,hogy ez a kínai vakcina a harmadik világ országainak készült,merthogy Kína ott is meg akarja vetni a lábát. Kínában a 60-on felülieken nem is tesztelték,de orbán eldöntötte,hogy itthon a 60-on felülieket fogják vele oltani.Nanemá! És csodálkoznak,hogy az emberek nem bíznak bennük?De sebaj, ráfogják az ellenzékre,akik,mint tudjuk,több halottat akarnak,és a vírusnak szurkolnak.Ilyen idióta kormánya még sose volt ennek a nyomorult,lerabolt,lepusztított országnak..
Málna
@csipetke: Borzasztó ez a napsütéses vasárnap reggel, ugye?:-)
Nessy
@Béla333: Az ős káosz a jelenlegi járványkezeléshez képest maga volt az átlátható, logikus rendszer!
Lepényleső
Kőmíves terv," A rajz azért van legyen mitől eltérni!"? ...Ez esetben meg még a ceruza sincs meg a rajzoláshoz?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.