Ő is kapott behívót a szombati oltásnapra, amit később lemondott a kormány, de aztán mégis lehetett oltást beadatni. 

Kálmán Olga volt tévés, a Demokratikus Koalíció elnökségi tagja is kapott szombaton oltást, de Nemes Gábor, a párt politikusa is, erről Kálmán Olga számolt be a közösségi oldalán – írta meg a hvg.hu

Kálmán Olga is kapott szombaton védőoltást

Fotó, címlapkép: Facebook/Kálmán Olga

A politikus korábban kapott sms-t a kormányzattól, hogy szombaton felveheti az oltását, ám utána ő is megkapta a tömeges oltás lemondásáról szóló újabb sms-t.

Ennek ellenére elment a korábban kijelölt fővárosi Gottsegen György Kardiológiai Intézetbe, és a következőt tapasztalta:

Volt oltóanyag, volt személyzet és szerepeltem a behívottak listáján. Azon a listán, amit a kormányszerv egyébként törölt...Csupa kedves, segítőkész, figyelmes orvos, nővér, katona fogadott a Gottsegen György Kardiológiai Intézet oltópontján. Ott már minden flottul, szervezetten, profin ment. Lehet, hogy csak a kormányt kellene kihagyni a rendszerből?

A lemondott oltásokkal kapcsolatban kialakult káoszról itt lehet olvasni bővebben, az oltással kapcsolatos hibákat pedig a 1818-as telefonszámon lehet bejelenteni.

A hvg.hu kérdésére szombaton egyébként az operatv törzs is elismerte, hogy az oltópontokra kiszálltották az oltásokat, így aki ott volt, az kaphatott a vakcinából.

Forrás: hvg.hu,

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
NKF
Nofene!Oltás ellenes Olgika ,mégis beoltatta magát !Dűbörög a majré vagy mi van?
Fleto elindította Klárikáját,kampányolni és mit ad Isten rögtön elkapta a vírust!
Fleto vonuljál karanténbe!Amúgyis odavaló vagy!
silber13
@ómió: " Ha nem tudsz arabusul, ne beszélj arabusul " (Naszreddin Hodzsa) Vagyis ha nem értesz valamihez, ne szólj hozzá.
Pági
@adrenalink: az eszébe sem jut, hogy esetleg krónikus beteg? Egyszerűbb szemétkedni igaz?
Lepényleső
Precíz szervezés,- a többit bárki sejteni kész?
ómió
@silber13: És mihez is kell itt "érteni"? A bolsi hazudozásaitokhoz? Nem "illek a sorba"? Ekkora sokk ez neked "efftársilag"?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.