Újabb videóval jelentkezett Orbán Viktor miniszterelnök.

Tovább folytatta a hétvégén elkezdett videós jelentkezéseit Orbán Viktor miniszterelnök, amelyekben egy-egy, a Facebookról kiválasztott kommentre válaszol. 

Orbán elismerte, nehéz lesz a következő két hét – videó

Fotó, címlapkép: Facebook/Orbán Viktor/videórészlet

A 444 cikke szerint a mostani komment a következő volt: 

Elnök úr, értjük, hogy kellenek a lezárások, (...) de valamiből meg kell élni. A feleségem fodrász, egyre nehezebb.

Erre azt válaszolta a miniszterelnök, hogy 

Valóban, a következő két hét nehéz lesz, hiszen az eddig nyitvatartó több üzletet is be kell zárnunk, és a szolgáltatások is szünetelnek majd.

Ezután elsorolta, hogy milyen új intézkedésekkel segítik a nehéz helyzetbe kerülteket, ám a cikk szerint ezek az intézkedések (50 százalékos bértámogatás, és több adófajta, illetve az önkormányzatnak fizetendő ingatlanbérlés utáni kötelezettség eltörlése) ) nem segítenek azonnal a nehéz helyzetbe került kommentelőnek.

A második vasárnapi videójában a következő kommentet választotta ki:

Miniszterelnök úr, szerintem alapvetően jó ötlet a konzultáció, de ezt most feleslegesnek érzem. Nem lenne egyszerűbb mindent visszacsinálni, ha egyszer rendeződik a helyzet?

Erre pedig a következőt válaszolta a kormányfő:

Valóban, jogos a kérdés. De mégis úgy érzem, a konzultáció folytatása szükséges. Hogyan nyitunk, hány lépésben, hány fokozatban, a védettségi igazolványhoz milyen kedvezményeket kapcsoljunk – ezeket a kérdéseket közösen kell eldöntenünk. Akik részt vesznek a konzultációban, azok döntik el ezeket a kérdéseket, de a döntések mindenkire vonatkozni fognak. 

A miniszterelnök a videó végén arra kért mindenkit, hogy szánjanak negyedórát a konzultáció kitöltésére. 

Forrás: 444, Facebook/Orbán Viktor

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
És még mindig eteti a birka népét ezzel a kib@szott konzultációjával. Aszongya az lesz amit a birkáim akarnak és az lesz kötelező az egész nyájra.
verőce21
A fodrász feleség nyilván eddig két-három naponta keresett meg egyhavi minimálbért, így csak kihúzzák ezt a két hetet.
Legfeljebb nem fűti most a család a kerti fürdőmedencéjükben a vizet...
gina
Nehéz 2 hét,? mi ez ahhoz amit nép lassan 11 éve elviselt veled te mangalica elmebeteg fattyú és mocskos tolvaj haverjaid
kereső
Kocsis Máté a fideSS frakcióvezetője ma, Fb-n:
"Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője közösségi oldalán azt írja, hogy az a Gyurcsány Ferenc üzenget, hogy mit kellene tenni az újra erősödő járvány közepette, aki az elmúlt hetekben a nyitásról beszélt és oltásellenes propagandát folytatott.

Kocsis Máté azt írja: "Gyurcsány csicskásai hetek óta arról beszélnek, hogy nyitni kellene mindent. Az MSZP, a Jobbik és a Momentum külön kampányt is indított erre. A dékások még e hét közepén is arról elmélkedtek a nyilvánosság előtt, hogy szerintük nem lehet felelősen döntést hozni a szigorításokról, ma meg már épp a cselekvés hiányát kérik számon."

A frakcióvezető szerint az elmúlt hetekben a baloldal emberéletekkel játszadozott volna, miközben itt a járvány harmadik hulláma. Több a fertőzött, és egyre többen szorulnak kórházi ápolásra is. Ehhez képest továbbra is a vakcinák ellen hergelnek, sunyi kettős beszéddel elbizonytalanítják a magyarokat, lebeszélik őket az oltásról. Meghazudtolják a szakembereket, és búvópatakszerűen nyomják az alantas oltásellenes kampányukat. Gyurcsány eközben meg a saját maguk által gyártott álhírek alapján még üzenget is, hogy szerinte mit kellene csinálni. "
Clavigo
Szarjál sünt te fasz,,a nehéz heteid alatt..Lehetőleg ikreket..
verőce21
@kereső: Így van, szó szerint oltásellenes ellenzékünk van!
Köszönjük Emese...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.