Reagált erre Magyarország bécsi nagykövetsége.

(Forrás: Index)

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Másik hir máról: Ausztria a három ország egyike, amely 100 ezer Pfizer vakcinát kap soron kivül.
Tényleg elhiszi valaki, hogy az osztrákok jönnének Mo.-ra a szputnyikért?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
@volvós: Senki nem szólt hozzád, de mindegy. Kicsit bántja a normálisabb emberek lelkét a stílusod, aminek megint jelét adtad. Hiába, a 6 elemi nem sokat ér, gondolom ezt már megtapasztaltad, bár fel úgysem fogod, mert a hozzád hasonló agyatlan barmok gondolják azt magukról leginkább, mennyire okosak, pedig a wc - n kellene lehúzni mindannyiótokat. A saját családoddal foglalkozz, már ha szóba állnak veled egyáltalán.
division
@kereső: Semmi bajuk nem lesz tőle, nem arról van szó, a hatásfokuk gyengébb, ezért javasolt a Pfizer inkább (Sinopharm 80, Pfizer 95%).
volvós
@division: orosházi agyagos cigány vagy még az összelopott Lexusoddal együtt...leszarunk nagy ívben putripatkány soknevű troll...csizmáskond az új szeretőd, és a hasonló férgek,,??? egy szinten vagytok
division
@volvós:
Már nem ott lakom, te szerencsétlen egybites. Az a baja ennek az országnak, hogy sok hozzád hasonló aljas féreg él benne, na de a covid majd kitakarítja a szemetet...
kereső
@division: Valld be nyugodtan, hogy az érintett korosztálynál a kinai vakcina "hatékonysága" a nullához konvergál. Az immun válasz meg 1-3 év mulva érkezik- az alapbetegség felerősödésével. _ egyáltalán honnan veszitek a 80%-ot, hisze erre a korosztályra nincs statisztika, hiszen eddig sehol sem oltottak vele. Az immunválasz meg a vakcina összetételéből következik. Haragszom a "tudós" társadalom azon részére, akik ezzel tisztában vannak, és nem álltak a nyilvánosság elé.
sgl
" Facebook-üzenetben tántorítja el az úttól hazánk bécsi nagykövetsége azokat az osztrák állampolgárokat, akik Magyarországra jönnének az orosz Szputnyik V vakcináért, .. "
...
Én itt jelentem be senki ne jelentkezzen nálam, hogy kapjon 300 ezer Ft-ot, mert csak a családtagjaimmal vagyok hajlandó egyoldalú üzletet kötni.
..
A magyar követség így akar reklámot csinálni a ruszki vakcinának??
Kovács Zoltán találta ki ezt a fergeteges reklámot???
Vagy Habogó?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.